Senaste inläggen

Av Nina - 2 december 2007 16:05

så kom mor o far hit och vi slutförde första etappen av flyttstylingen. vardagsrummet är färdigt nu. nymålat och ommöblerat. nu är det hallen, sovrummet och hyllor till köket som fattas. och om ca 1 timme har vi en ny rostfri spis :) och sen kommer diskmaskinen och tvättmaskinen om 1 vecka ca.


och jag vill inte längre flytta...

ANNONS
Av Nina - 2 december 2007 05:51

Tack vare ES fick jag "vila" idag. Tack! Jag grillade största delen av kvällen, även under krogruschen och det gick så bra :) Det vill jag göra igen.

Sen tog vi tag i pluggningen också, känns också bra. Allt känns bra nu.

Har längtat hem till min stora godispåse hela natten så nu blir det one tree hill, julmust och karra :P  utmärkt kvällsfika/frukost!


Annars slirigt som fan..

ANNONS
Av Nina - 1 december 2007 18:54

så mycket som skulle behöva göras men jag ska iväg å jobba natt. och jag mår illa, som vanligt. skulle inte vilja se en röntgenbild.

lite dumt att lägga ut lägenheten nu, ingen vill väl flytta runt jul, men vi har ju sett drömmen. besides blir det ju inte flytt på en gång. hoppas att nån nappar. inget ännu på ett dygn. ska nog ta och sätta upp lite lappar också, får be mamma fixa då vi inte har någon skrivare. hoppas att mor o far hjälper oss med flyttstylingen, dom är superba :) allt känns så mycket lättare när man inte är ensam.


ge mig lite framtidshopp dumma kropp


Av Nina - 30 november 2007 16:17

and i have nothing left to say!


 bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla...........


har målat i vardagsrummet idag. mycket fint om jag får säga det själv. mest nöjd är jag med listerna som fick en mycket fräschare look ;)

synd bara att man blir så geggig av att måla. iallafall jag. jag överdriver inte, mina fotsulor var vita när jag var färdig.

jag tror jag ska bli målare. det verkar vara ett roligt jobb.

lägenheten är ute. nu är det bara att ringa! ring era jävlar :(


så typiskt att när vi har hittat drömmen så skiter allt sig.
Av Nina - 28 november 2007 23:31

Elin: Folk är dum i huvudet. Hatar fan människor :P


Kickeninan: Haha jag med. Tacka vet jag sniglar, det är trevliga varelser :)

Av Nina - 28 november 2007 22:22

Datorhelvetet valde att krascha idag. Och ja, paniken och tårarna kom. Det tog säkert en halvtimme innan jag fick igång den igen och jag vet fortfarande inte vad det var för fel på den och om det kommer hända igen.

Men jag har en känsla av att jag borde börja spara allt jag har på datorn. hela mitt liv finns på den datorn. så nu blir det extern hårddisk. det blir bra av fler anledningar, utöka mina 60gb till 560gb ;)


Tidigare ikväll då elton o jag var på kvällspromenaden började den snöa ute. stooora härliga flingor. kunde ha stannat ute hur länge som helst. hoppas julafton blir lika fin.


Why does my heart feel so bad?
Why does my soul feel so bad?

Av Nina - 28 november 2007 22:13

Kickeninan: Igår när andreas kom hem från jobbet hade han köpt dricka, chips och en bukett röda rosor :)


Ida: åå gulligt


Kickeninan: japp det är det finaste jag nånsin fått av en kille bara sådär


Kickeninan: ja chips och dricka alltså :P

Av Nina - 28 november 2007 09:36

..men hur det går, tja återkom om en vecka eller så.


Hemnet är lite av en drog och jag har hittat en 2a med klädkammare omgjort till rum, så typ en 3a på södra järnvägsgatan som jag är kär i.

Älskade södra järnvägsgatan. där har jag bott 11 månader av mitt liv. varför inte lägga på några år på den statistiken?

Men samtidigt är jag kär i den här lägenheten, dyra fina lägenhet. så mycket jag skulle vilja göra med den, den har så stor potential. nu när det kommer diskmaskin och tvättmaskin inom 2 veckor också (jag vet, det blev uppskjutet suck). what to do, what to do?


Har nog dumpat solgatan, om det inte blir prissänkning vilket inte är helt otroligt med tanke på att dom inte fått något bud ännu. Men det tar emot att flytta till något mindre, hur fint kök och mysig lägenhet det än är. Speciellt när det inte ens finns egen parkering.

Så imorrn blir det harmoni 3an. får se hur det går/känns. I en 3a kan man ju som sagt bo läänge. ska inte skriva hela utlåtelsen här som min stackars syster fick ta del av igår.


Fast samtidigt spelar inget någon roll längre. Kan lika gärna bo kvar här. och hoppas. som vi gjort de senaste 5 månaderna.


Men igår fick jag en bukett röda rosor...Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se