Senaste inläggen

Av Nina - 15 december 2007 10:10

 Vad väljer du?Pepparkakor - Lussebullar
Skumtomtar
- Knäck
Ischoklad - Marsipan
Köttbullar -Prinskorvar

Julkorv - Julskinka (bläää)
Lax - Sill
Paradis - Aladdin (vilken som)
Sylta - Pastej (blääää)
Glögg - Julmust
Rödbetssallad - Dopp i grytan (bläääää)
Ris a la malta - Risgrynsgröt
Äppelmos
- SenapANNONS
Av Nina - 14 december 2007 03:42

Har världens panik. Har försökt få tag på Ida hela kvällen men förgäves. Hennes mobil är avslagen (urladdad skulle jag tro) och martins nummer har jag inte kvar sen jag bytte simkort. Hatar det här att alltid komma i kläm, att måste göra någon besviken. Man lovar för mycket utan att tänka efter.

Hade ju för länge sen bestämt att vi skulle ut till Njurunda och hämta hem elton, åka på släktfotografering och sen middag hos farmor. Sen när ida sa att hon skulle åka bort i helgen och frågade om jag ville vara valpvakt sa jag såklart ja, jag är ju ledig i helgen och allt! Trodde att jag skulle kunna matcha in dom två sakerna. MEN. Nu till problemet. Jag åker till Njurunda 14:30, Idas tåg går 16 och jag kan inte ta med mig Billy ut till Njurunda vilket jag föreslog utan att tänka mig för. Hoppas hoppas hoppas verkligen att det går att fixa så jag kan hämta honom efter middagen. Har så dåligt samvete att jag har ställt till det för Ida gumman.


Så Ida, ifall du ser det här innan du slår på din mobil: Snälla ring mig!! Hoppas jag inte ställt till det för dig. jag kan åka ut på alnö eller ngn annan plats och hämta honom så fort jag är klar i njurunda (runt 18 tiden kanske)

ANNONS
Av Nina - 13 december 2007 03:29Annars lite besviken på mig själv. Att jag alltid ska klanta till det, göra nån besviken. På ett sätt bryr jag mig så mycket om vad andra tycker och tänker (hatar då nån är sur på mig) å andra sidan tänker jag inte alls på andra.


Förlåt för idag.

/Dåligt samvete och skit.

Av Nina - 12 december 2007 02:44

Skön/jobbig natt. Lagoma strömningar med folk så tiden gått fort varvat med världens magvärk. Men annars leker livet :)

Ida, Arvid och Billy var här med presenter förut, gullungarna. Ska använda en av dom nu hade jag tänkt. Den andra mår jag för illa för att avnjuta, får bli vid ett senare tillfälle. Borde egentligen gå och lägga mig nu, den här oregelbundna sömnen är ju inte speciellt bra har jag hört. Ska ladda inför shoppingdag med syster yster imorrn.


Mitt järnspöke M kom på jobbet inatt. Så länge jag väntat och hoppas på att M skulle komma och när han väl gör det är det världens dåligaste timing, sisådär ett år försent. 


Av Nina - 11 december 2007 11:21

Ingen att prata med, ingen som kan svara på mina frågor. var god dröj......... till den 3e januari........ skulle verkligen behöva prata med dig men det verkar omöjligt den här veckan. plötsligt känns det som om hela världens bekymmer vilar på mina axlar.


Av Nina - 10 december 2007 17:02


Mina tankar är så klara nu
Alla frågetecken slätas ut
När bomben faller vill jag vara där du är
Vår hämnd blir ljuv
Vi mot världen
Vi mot världen igen

Av Nina - 10 december 2007 12:42

Tur att Billy Bob är här nu annars skulle jag klättra ur kroppen..

Av Nina - 9 december 2007 20:03

Kommer hem efter en lååång dag på jobbet. Vad har då gulliga syster gjort om inte diskat och städat! Tack tack tack. Underbara underbara.


vågar knappt hoppas...


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se