Senaste inläggen

Av Nina - 19 december 2007 22:42

A little bit sad.

Orolig för framtiden.

Allt skulle kunna vara så bra nu.

Istället ska man känna denna ängslan och oro.

Ovisshet.

Pengar, jobb och människor.

Är så rädd för att göra dig besviken..ANNONS
Av Nina - 18 december 2007 09:59

På mitt kylskåp har jag en magnet som jag fick av mamma för X antal år sedan. På den står det något i stil med vad mamma alltid sagt till mig:

"skjut inte upp till imorgon det du kan göra idag"

Nu har jag fått veta den hårda vägen vad det innebär.


Inatt fick jag världens hemskaste besked. Vila i frid G mm.

Tyvärr dröjde det inte länge förrän hatet kom. Hatet mot den person som har förstört för alla jag älskar. Hat mot den person som medvetet undanhåller för oss andra att G mm ligger på dödsbädden. En person som strax efter börjar sälja bort lägenhet och leta efter pengar. En person som övergett sin dotter och barnbarn och som inte ställt upp för sin mamma.

Som en angel of death som kommer in för att göra våra liv ännu svårare när det är som värst. Begravningen vågar jag knappt tänka på.

Kan vi inte få sörja i fred?


men nåde dig om jag hör dig säga sånna saker igen, då ska du få veta exakt vad jag tycker om dig. vad vi alla tycker om dig. hur kan du sova på nätterna? eller just ja det gör du ju inte, du snokar ju igenom lägenheter i jakt på pengar.. sjuka människa!


Jag är inte förbannad. Jag sörjer den person som varit som en mormor för mig de senaste 10 åren medan min sk "mormor" sårar dom jag älskar ännu mer!ANNONS
Av Nina - 17 december 2007 21:50

Beställde ett nytt VISA kort idag, ett sånt med eget motiv på. Kära handelsbanken bjöd alla under 27år på ett gratis visa eller mastercard kort med eget motiv. Nu har du chansen syrran :)

Har ju iofs ett relativt nytt kort men men det är ju inte med eget motiv. Dessutom bytte jag från mastercard till VISA. Mycket viktigt!

Och motivet då kanske ni undrar.. ja efter mycket provande blev det min kära presentationsbild. Jag och baby på kefalonia i somras.


Nu ska jag bädda ner mig i soffan och tycka synd om mig själv.

 Imorrn blir det sjukhuset och ångestladdade möten.Av Nina - 17 december 2007 18:41

Såklart en BRA nyhet måste följas av 4 dåliga.

1000 spänn är borta, sjukvården är skit, släkting på sjukhus, ida i diket..

Att man inte ens ska få vara lycklig en dag.


Men den bra nyheten är underbar! Grattis grattis grattis älskling.

Synd att du inte fick fira speciellt länge.


Vi ska göra nånting, vi ska slå er med häpnad

gå över en gräns, vi ska bryta oss ut..


jag älskar dig så

Av Nina - 16 december 2007 16:56


 

Är alldeles tom i skallen, yr som bara den och trött som en gnu. Just ja, nämnde jag att jag mår illa med? ;) Och jag ska iväg å jobba.. jippieeee, not. Min kropp protesterar högljutt men det finns inte ett skit jag kan göra åt det. Bara på med kläderna och hoppas att denna natt ska gå bättre än de föregående.


Och vi kallar honom Tåa - Cirkus Tåa

Av Nina - 16 december 2007 08:48

och varför är jag vaken? Svar hundar. Jag och Elton är valpvakt i helgen. Gick duktigt ut med båda hundarna kl 8 imorse då jag hörde att dom började vakna. Först fick lillen kissa av sig här utanför, sen när han verkade klar fick jag bära runt honom då elton fick sin promenad. tur att han väger typ inget. men sen när vi kommer in igen vad gör inte lillen då om sätter sig och gör nummer 2 i köket :(  haha man har liksom glömt bort hur jobbigt det kan vara med en valp, man minns bara dom bra sakerna. det gäller att ständigt vara på sin vakt. igår snodde billy en av julgransprydnaderna från granen då jag vände bort ryggen 1 sekund.


haha nu kan det ju låta som att jag klagar på att vara valpvakt men jag tycker det är jättemysigt :)

Av Nina - 15 december 2007 22:38

Tankar som vandrar. Är så sjukt rädd. Tänk om inte allt är som det ska. Eller jag vet ju lättare sagt att allt inte är som det ska. Klarar inte av detta. Kan inte vänta tills på måndag. Och baby är inte ens hemma. läser trådar som bara oroar mig ännu mer.

Av Nina - 15 december 2007 15:55

numera tar det en timme att äta frukost..

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se