Senaste inläggen

Av Nina - 28 december 2007 19:34

"alla du känner dör...."

ANNONS
Av Nina - 28 december 2007 19:05


Mådde så dåligt förut så jag började gråta. Visste inte vart jag skulle ta vägen. Skönt att jag nu iaf har fått medicin och vet att allt är som det ska.

Oroade nog dom flesta där ett tag. Om 3 dagar ska jag vara som vanligt igen, hoppas på det då :)


Annars lite aggresivt ovh otrevligt bemötande av vissa, supergulligt av andra. Varför ska vissa vuxna få en att känna sig så liten, som om allt man säger är en lögn? Ska man dra sig för att söka hjälp för det där är vad man möts av?!


och så skulle december bli dödens månad. än en gång skulle jag bli berövad ett sista besök. varför alltid skjuta upp allting?


Rip A

ANNONS
Av Nina - 26 december 2007 13:37

Offrade min sömn för att åka ut till birsta med syster på mellandagsrea. Dock var det inte mycket till rea, mest massa människor och bilar, hmpf!

Lyckades dock fynda ett par mörkblå mysbyxor för 99kr och en svart tunika på h&m för 49kr som jag kan ha på begravningen. Sen slank det väl ner en och annan korv också.

Nu laddar vi för en 5 rätters julmiddag hos farmor. Så fort baby har duschat ska vi åka. Sen blir det sooooova hela kvällen och natten, ska jobba kl 11 imorrn.


Puss mina älsklingar!!

I feel sick


Av Nina - 25 december 2007 21:23


Ibland är det synd om mig. Kanske inte igår, kanske inte idag, kanske inte imorrn, men på torsdag kommer det garanterat att vara synd om mig...

så det så.


Funderar på det som kunde ha varit och hur mitt liv kommer att se ut i framtiden. Är lite orolig.Av Nina - 25 december 2007 15:49


Ska inte klaga på julafton, fick en hel del bra klappar. Väldigt bra faktiskt.

Maten var god och vi lyckades klämma in 3 besök på 14 timmar. Nämnde jag att jag sov till kl 15 idag!?


Klumpen i magen är tillbaka. Trodde den skulle försvinna efter julafton men den är kvar. Kan inte skaka av mig känslan att jag känner mig övergiven.


Tack och fuck you.Av Nina - 24 december 2007 11:58


 Fairytales of New York


med The Pogues och Kirsty MacColl


den svenska versionen med ainbusk och nordman funkar också.


God Jul AB. Det är väl du o jag som lyssnar på denna låt idag och tycker den är munter.Av Nina - 22 december 2007 14:01

jag finns här för dig..

oh la la la la..


Min nya favvo LSD någon? får symbolisera natten som gick. Just som man tänker det där gick ju bra, smäller det till. Dumma, fulla människor som ska slåss. Haha appropå fulla människor så var syrran in på jobbet en sväng inatt också. Tror aldrig jag sett henne så uppsminkad ;)


Annars är det dystert såhär dan före dan före dopparedan..

Fick lite halvdåligt besked igår på jobbet, men vad hade jag räknat med?

Nu måste jag välja. Pengar eller hälsa. Kronofogden eller sjukan, haha jag är inte bitter!


Nu när beslutet är taget är jag lugn.

Av Nina - 20 december 2007 12:38

Det är när det hemska händer som man märker vilka som är ens riktiga vänner. Vilka som säger ett vänligt ord eller visar att dom tänker på en.Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se