Senaste inläggen

Av Nina - 7 januari 2008 12:11

åååh jag är så förbannad. förbannade jävla skitställe, att det ska va så jävla svårt. grrr grrr grrr. arg är jag. skulle kunna slå in pannbenet på nån, så irriterad är jag. dom som känner mig vet att pannbenet inte är något att skämta om ;)


förbannade jävla skit.

ANNONS
ANNONS
Av Nina - 3 januari 2008 20:02


Blodtryck, det cirkulerande blodets tryck på kärlväggarna. Värdet brukar anges i två tal, till exempel 120/80.


  • Systoliskt blodtryck, det övre trycket, är blodtrycket vid  hjärtats sammandragning (systole), vanligen mellan 120 och 140 mmHg hos en vuxen person.

IDAG NÄR JAG VAR PÅ VÅRDCENTRALEN FICK JAG VETA ATT MITT ÖVRE TRYCK ÄR 104. 120-140 ÄR NORMALT.

Högt blodtryck kan ju som bekant leda till stroke och hjärtinfarkt men vad lågt blodtryck kan leda till verkar lite svårare att få svar på. Det enda jag får fram är att om man har under 70 blir det svårt att få ut blod till alla delar i kroppen och njurarna slutar producera urin på grund av för lågt filtrationstryck och man kan dö.


Sjuksköterskan kommentar var i princip "brukar du svimma ofta..?"


Av Nina - 2 januari 2008 11:24


Skulle kunna skriva ett långt missnöjt inlägg om det mesta, men fan det har blivit lite mycket av det på sistone. Istället sitter vi i tysthet och tycker synd om oss själva, det går lika bra det! Sen om 6 timmar ska jag förpesta alla stackars jävlar på jobbet med min bitterhet.


För det är vad jag är. Förjävla bitter och missnöjd med det mesta.

Plus att jag är förkyld och hängig som bara den. Trodde seriöst jag skulle svimma förut då jag var ute med hunden. Och mjölken är slut.

Förbannade jävla skit.

Av Nina - 1 januari 2008 16:37


Usch vilken mardrömsdag det blev idag på jobbet :(  sjuuukt jobbigt.

jag har seriöst ont i hjärtat (men det vågar jag inte berätta för nån för då sätter dom mig på en bil till sjukan). Försöker varva ner och koppla av med lite uppiggande musik. Japp du hörde rätt (!) inte den vanliga mellankoliska skiten utan glad technoskit alá turkiet 2006, sån musik som jag bara gillar i smyg. Sån musik som jag lyssnade på i 7an då jag tyckte jag var cool för att jag var tillsammans med Johan Hast i 1 vecka innan han dumpade mig (på min födelsedag förövrigt) Haha man kan ju inte annat än skratta åt eländet. Ibland saknar jag faktiskt 7an. Nivrenatiden var kanske time of my life på ett sätt, på ett sätt inte. Jag må snacka skit om Njurunda ibland men jag saknar fan den tiden.


Om 1 timme ska jag bege mig neröver igen och hämta ante pante, sen ska vi på tacomiddag hos hans pappa. smarrigt.

Sen ska jag åka hem och lägga mig i soffan och se sex and the city säsong 1 och äta vindruvor. Haha fast egentligen gillar jag inte ens säsong 1. Stör mig på att carrie pratar in i kameran och på den töntiga killen skipper som miranda är tillsammans med, hehe. men SATC är ju alltid SATC ;)
Kan människor förändras? Är du en bättre person nu när du är med henne?

Av Nina - 31 december 2007 21:42

Så har man ätit smarrig nyårsmiddag. Fläskfile och hemmagjord klyftpotatis. Mums mums. Precis vad jag behövde, funderar på att äta lite mer snart ;)

Annars blir det en lugn nyårsafton av diverse anledningar, mest pga att jag börjar jobba 7.30 imorrn bitti. Får se om jag lyckas hålla mig vaken till tolvslaget. Jag har ju aldrig varit nån stor fyrverkerifantast anyway.


Kanske borde skriva något om 2007. Hmm så svårt. Tänkte sno en lista från Ida men det blev så tråkiga svar för mig. Minns knappt början av året, bara att jag har haft ett mindre bra avslut.


Detta hände 2007:

Jag fyllde 21, syrran blev myndig. Jag åkte till grekland och såg både kent och winnerbäck live. Ida fick barn, jag blev gudmor. Jag och Ante pante firade 1 års dag, Elton fyllde 1 år. Massa massa jobb och en roadtrip till Vilhelmina i somras. Två mindre lyckade kvällar med teguila och flera dagar med magvärk. Många sommarkvällar framför grillen men bara ett dopp i havet. Lämnat livet som fattig student och är numera mer eller mindre fattig bostadsrättsägare.  Två av mina nära har lämnat mig, Rip G mm och A.

2007 i bilder:

Av Nina - 30 december 2007 17:20

Jag ska sluta besöka sjukhuset. Varje gång jag gör det dör någon. 2 ggr på samma månad dessutom. Man kan ju inte låta bli att se sambanden.


Sjukt dåligt slut på 2007. Har aldrig mått sämre.

Käkar dubbla piller och spyr o sover hela dagarna.

Dåligt samvete att jag inte är på jobbet så dom får stå en kort.

Ser verkligen fram emot januari 2008. NOT.

Får börja året med 2 begravningar och jobb som jag troligtvis inte kommer orka med men som jag inte har råd att avstå från.

Hoppas på ett bättre avslut på nästa år.

2008 som skulle bli time of my life!


Nu kan ju livet bara bli lättare.. kan man hoppas..


Av Nina - 29 december 2007 16:02


Tack alla som varit gulliga och ställt upp!


Till den som brutit mitt förtroende på värsta möjliga sätt har jag en hel del att säga..

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se