Senaste inläggen

Av Nina - 23 januari 2008 21:34


För en stund hade jag gett upp. Allt kändes hopplöst, den värsta dagen i mitt liv. Kanske är det det också det återstår att se. Jag var verkligen beredd att kasta in handduken och skita i allt.


Så kom S och nu känns allt bra igen.

Tack för att du lugnade mig.

ANNONS
Av Nina - 23 januari 2008 11:33


Ett måste inför varje parisresa är att se 3 filmer.

Da Vinci koden, Amelie från Montmartre och min och Idas egentillverkade.

Igår såg jag på Da Vinci koden. Min favorit konspirationsteori strax efter den att CIA låg bakom mordet på Olof Palme. Jag blir lika fängslad varje gång. Funderar på att läsa om boken också, den är bättre än filmen, som alltid.

Efter jag hade läst da Vinci koden förra gången fick jag fnatt och köpte alla böcker jag kunde komma över som skrev om samma ämne. Sen dess har dom mest stått i bokhyllan. Men nu har jag funnit inspiration på nytt. Nu ska jag fasiken läsa dom där böckerna. Sen kommer jag än en gång släpa med nån stackare runt halva paris i jakt på roslinjen och maria magdalenas sarkofag. Okej jag har redan varit i St Sulpice och Louvren. Jag har inspekterat Madonna on the rocks och Mona Lisa. Någon dag ska jag även fortsätta resan i da vincis fotspår i London. Stackars den som måste följa med mig dit ;)

ANNONS
Av Nina - 23 januari 2008 11:02


Idag är dagen då jag ska slå tillbaka.

Fuck you!


Om en månad är jag i Paris och det slår det mesta...

Av Nina - 22 januari 2008 13:14


Skulle försöka vila, sova lite till. Har ju som bekant lite svårt att sova på nätterna. Vaknar runt 6-7 och då har jag sovit klart. Iofs blir det ju tidiga kvällar och en hel del eftermiddagssovande med. Men nu till problemet. Min hund. Han SNARKAR som en vuxen människa där inne så jag kan omöjligt sova. Egentligen kan jag inte sitta vid datorn speciellt länge heller för min rygg tar kål på mig. Lägger jag mig i soffan framför teven känner jag mig bara rastlös. Försöker jag göra något annat minsta lilla ansträngande känns det som om jag ska dö. Vilket dilemma. What to do, what to do?

Imorrn ska jag iallafall försöka mig på att jobba 4 timmar, får se hur det går.


Hatar att känna mig såhär vek.

Men nu är det ju faktiskt inte bara min hälsa vi pratar om så jag antar att jag får acceptera läget. Skulle aldrig förlåta mig själv annars.


Tack till dom som stöttar och hjälper mig.

Av Nina - 21 januari 2008 21:40


Sömn. Ingen sömn. Smärta. Hunger. Illamående. Rastlös. Orklös.


It makes no sense.

Welcome to my world.

Av Nina - 20 januari 2008 21:40


Okej jag måste få skryta (!) Jag har idag ätit min första hamburgare sen början av december. Det är stort. Då kan dom som verkligen känner mig fatta hur dåligt jag har mått på sistone. Men idag var en McFeast precis vad jag behövde :) Mums mums. Sen tog jag plusmeny och 2 dipper till det och lite glass med extra kolasås som efterrätt.


Har researchat lite inför Paris resan idag. Vi ska besöka katakomberna, massgravarna under paris som innehåller benrester från ca 6 miljoner människor. Känns lite läskigt men samtidigt som ett måste.

Samtidigt kom vi fram till att vi måste besöka Krakow nångång. Auschwitz och Birkenau (hur stavas det) är ett måste. Sen är jag himla sugen på Kroatien, det har jag varit länge nu. Det pratade t.o.m jag och Anders om på våran tid.


Greys var bra. Lite sorgligt. Dumma McDreamy.

Prison Break kändes lite deja vu, det börjar bli lite samma samma nu.

Gossip Girl var sådär feel-good så man sitter med ett fånigt leende på läpparna när man sett färdigt.


Hagnesta Hill är lugnt den bästa skivan.

Av Nina - 20 januari 2008 12:08


Åååh jag längtar sjukt mycket till paris. Det kommer bli mitt livs resa.

Världens vackraste stad. Kärlekens huvudstad. Mitt älskade Paris.


Är ni redo för sången om den stora kärleken?


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se