Direktlänk till inlägg 5 maj 2008

Den som ger sig in i leken får leken tåla? -Sanningens ögonblick

Av Nina - 5 maj 2008 13:05


Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.


Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappast valt att bli förnedrad i svensk teve. Är man i så stort behov av pengar att man gör vad som helst? Usch vidrigt program. Vidrig, självisk, feg kille. Blir så förbannad på folk som tycker att tjejen får skylla sig själv. Okej frågorna om han tyckte att hon borde ha silikonbröst var väl ganska harmlösa, där kan jag hålla med; har man gett sig in i leken får man leken tåla. Men tjejen får väl knappast skylla sig själv för att killen hon varit tillsammans med och litat på i 5år plötsligt väljer att avslöja i teve inför X antal hundratusen tittare att han varit otrogen mot henne. Inte nog med hans svek så måste hon bli förnedrad inför hela svenska folket.

Vilken människa gör så mot någon dom tycker om och vilka kallar det underhållning?


Och NEJ jag ser inte själv på programmet utan har bara läst om det och sett klippet på youtube. Behöver ingen kommentera det heller!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Av Nina - 4 maj 2008 09:50

  Gårdagen var underbar, en sån där perfekt dag som man inte får alltför ofta. Babys första lediga dag på 8 dagar. Började dagen i stan med klippning, fortsatte i Birsta med god lunch och "lite" shopping.   Införskaffade äntligen det där mineralsmin...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se