Direktlänk till inlägg 5 maj 2008

Det är bara dagar

Av Nina - 5 maj 2008 10:16


Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säga att måndagar sög för då innebar det matte, tyska och filosofi. Nu ser i stort sett alla dagar likadana ut. Boooring.


Idag ska jag försöka mig på att gå ner till stan och hänga lite med Ida o co. 

En bra måndagssyssla tycker jag. Tisdagssysslan blir volvo och försäkringskassan och på torsdag blir det att åka på MVC och tömma min stackars kropp på lite mer blod.. Låter det inte fantastiskt roligt?


~90 dagar kvar~

 
ANNONS
 
Katja

Katja

5 maj 2008 11:51

Åh, jag har en bra måndag!
Ledig både från jobb och skola! wiii! :)

http://candygal.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 4 maj 2008 09:50

  Gårdagen var underbar, en sån där perfekt dag som man inte får alltför ofta. Babys första lediga dag på 8 dagar. Började dagen i stan med klippning, fortsatte i Birsta med god lunch och "lite" shopping.   Införskaffade äntligen det där mineralsmin...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se