Direktlänk till inlägg 4 maj 2008

Tack för underbara igår.

Av Nina - 4 maj 2008 09:50


Gårdagen var underbar, en sån där perfekt dag som man inte får alltför ofta. Babys första lediga dag på 8 dagar. Började dagen i stan med klippning, fortsatte i Birsta med god lunch och "lite" shopping.


Införskaffade äntligen det där mineralsminket som jag varit på jakt efter ett tag nu, ska testa det idag då vi ska på middag hos farmor. Dagen avslutades på balkongen med en romantisk middag för 2, greece style :) Verkligen vad vi behövde för att komma ikapp med oss.


Avslutar med en liten bild på 7 månaders magen ;)


 
ANNONS
 
Marika

Marika

4 maj 2008 17:25

Visst var det den 1 augusti som pyret kommer? En jobbkompis ska få den 3 agusti och själv blir jag moster i mitten av augusti :)

http://marikah.blogg.se

 
Ingen bild

Linda

4 maj 2008 18:51

hej stumpan , fan vad stor du har blivit , du vi måste höras på om gilmore boxarna ...

 
marika

marika

4 maj 2008 22:17

Miriam, min storasyster :) Jobbar du någonting nu eller?

http://marikah.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se