Direktlänk till inlägg 1 maj 2008

Hur jag lyckades slarva bort en hund i en låst lägenhet

Av Nina - 1 maj 2008 11:49


Snacka om läskigt. Var helt säker på att elton låg här med mig vid datorn men sen när jag tittar ner är han inte där. Tittar in i vardagsrummet men där ligger han inte heller. Går och tittar i hallen, vid ytterdörren men ingenting. Inte heller i köket eller under köksbordet. Går i in sovrummet och kollar i hans säng, i våran säng och under våran säng men där är han inte. Ungefär här började jag få panik, hur kan man slarva bort en hund i en låst lägenhet på tredje våningen..?! Ropar på honom men ingen hund kommer.

Går in i vardagsrummet igen. Där på soffan ligger mitt täcke i en stor hög och under täcket sticker det fram en liten viftande svans. Lyfter på täcket och där ligger han på rygg med benen i vädret. Haha mattes skitunge!


 
ANNONS
 
Katja

Katja

3 maj 2008 20:05

Hahah :P
När vi va kattvakt en gång slarvade jag bort ena katten! Hittade den inte nånstans o började få panik, tänkte om den kanske hoppat ut genom fönstret, men hon hade smitigt in i skåpet under diskbänken o krupit in under en hylla tpy. Jäkla katt!

http://candygal.blogg.se

 
Katja

Katja

4 maj 2008 14:00

Hehe :)
jo, men jag har ju blivit allergisk mot pälsdjur så det blir inga kissemissar för mig.

http://candygal.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se