Alla inlägg under april 2008

Av Nina - 7 april 2008 10:26


Okej om det var någon som tvekade så suger det att vara sjuk.


Förkyld. Ont i halsen. Ont i kroppen. Ont i huvudet. Känns som att man ska brinna upp. Jobbigt att vara uppe på benen men lika jobbigt att ligga stilla i sängen och inte kunna andas och svettas ihjäl. Ingen riktig matlust men samtidigt finns det inget annat man kan göra än att äta. Ensam hemma, ingen som passar upp och bryr sig om, ja förutom elton då som mer än gärna spenderar dagarna i sängen med mig. Lägg till en mage som är i vägen för det mesta och gör allt extra tungt och jobbigt så har du min dag.

Nä det här var för jobbigt, sängen kallar.

ANNONS
Av Nina - 6 april 2008 16:58


Vilka är hetast i Medelpad?
Vilka snackas det mest om?
Vilka borde vi snacka mer om?Dagbladets kultur- och nöjesredaktör Björn Brånfelt listar de som förtjänar det och min syster är på 4e plats (fast med felstavat efternamn).


4) Sara Eriksson (Ersson) och Stina Altin, Sundsvall.
De två eleverna på NTI-gymnasiet har varit på studiebesök i i koncentrationslägret i Auschwitz och skrivit boken ”Dödens kammare” om upplevelsen. Intäkterna skänker de till ett barnhem i Lettland.Haha dom kom före takida som kom på 5e plats ;) Bra jobbat sis!
http://www.dagbladet.nu/artikel.php?id=383111&avdelning_1=105&avdelning_2=1&sokdatum=

ANNONS
Av Nina - 4 april 2008 22:16


Igår blev VI kära på ICA. VÄRLDENS sötaste russell (efter elton såklart) på ett tidningsomslag. Sen idag ringer svärmor och säger att hon har massa nya tidningar till mig och gissa vilken som ligger där överst i påsen om inte min lilla kärlek..? Snacka om lycka!

Av Nina - 4 april 2008 15:04


Idag verkar vara en sån där dag då man inte kan göra någon nöjd, hur mycket man än försöker. 4 timmar på jobbet kan ju bli minst sagt intressant.

Av Nina - 2 april 2008 14:10


Mitt nya liv.


Dagens höjdpunkt är att sova. Sova på natten, sova på förmiddan, sova på eftermiddan och sova på kvällen. Strax efter kommer att äta och att mysa i sängen med baby och se på Gilmore Girls boxar. Igår då jag sett färdigt säsong 3 som jag lånat av Linda var jag tvungen att åka ner på Hemmakväll och hyra säsong 4 för 50 spänn. Orkade inte vänta på fortsättningen. Ändå ett överkomligt pris för en hel DVD-box som man får ha en hel vecka. Iaf billigare än att beställa den på cdon för 249kr ;)


Annars är det fortfarande Lifehouse-Broken som spelas varm. Och Håkan Hellströms nya, kommer inte ihåg namnet.


Intressantare än så blir det inte. Tyvärr.

Nu ska jag hämta love från jobbet och åka ner på jobbet och hämta massa papper som jag måste skicka in till försäkringskassan. Suck dessa papper alltså. Fast ger dom mig pengar så fine, får väl fylla i hundranittioelva papper då.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se