Alla inlägg under april 2008

Av Nina - 16 april 2008 12:20


För ett par hundra år sedan avslöjade Benjamin Franklin hemligheten bakom sin framgång; "Skjut aldrig upp till morgondagen det du kan göra idag"

Och det var han som upptäckte elektriciteten. Man skulle kunna tro att fler av oss borde lyda hans råd.


Min morgondag är fullspäckad med viktiga saker att göra. Idag däremot, har jag all tid i världen. Blir en heldag med 2 av mina babys. Mmm härligt..


ANNONS
Av Nina - 15 april 2008 17:27


Jag spricker snart av nyfikenhet. En vecka kvar nu.

Tänk att få veta, kunna planera, bestämma och inhandla.

Åååh så jag längtar!

ANNONS
Av Nina - 13 april 2008 20:35


Jag slår på Mew-156 och går in på aftonbladet. Samma låt som för 5 år sedan. Vet vad jag kommer mötas av men är ändå inte beredd. För 2 timmar sen dog det sista hoppet för ännu en familj, ännu en mor har förlorat sin dotter.  

Varför tar det aldrig slut? Ska man aldrig få glömma?

Av Nina - 13 april 2008 19:51


 Ida tipsade mig om en film jag borde se häromdagen, a mighty heart. Det lustiga var att jag redan hade sett den, för bara några dagar sen. Men gulligt av henne att veta exakt vad jag skulle gilla. För jag gillade den. Eller gillade kanske är fel ord.. hmm jag uppskattade den (?). Iallafall en klart sevärd "based on a true story" film. Det borde nästan vara olagligt att inte se en sån film. 


Idag läste jag en recension av filmen på internet. Okej om man tycker att en film är dålig, att genren eller skådespeleriet inte faller en i smaken. Men när man uttalar sig och säger att "historien är tråkig och engagerande och inte berör nånstans" blir jag fan förbannad. Det här är ingen påhittad historia, det här är någonting som två stackars människor har varit med om. Kanske är jag partisk som gravid kvinna som är väl medveten om skräcken i att inte få tag på sin andra hälft. Skräcken som växer då timmarna går. Ilskan övergår i oro och tillslut vill man bara höra att han lever, det spelar ingen roll vad han har gjort eller vart han har varit, bara han lever.

Killen som skrev den där recensionen var garanterat en av alla dom som satt på ogrish och kollade på avrättningen för 6 år sen. Jag kommer ihåg det så väl men med en film blir känslorna så mkt starkare och jag blir äcklad och förbannad då jag tänker på dom som tittar på dom där filmerna. Nämner inga namn.   

Av Nina - 11 april 2008 19:49Dammsugade och torkade golvet i hela lägenheten (81 kvm) plus alla fönsterbrädor och soffan. vattnade alla blommor. torkade skåpen och bänkarna i köket + gjorde rent spis och kyl & frys. gjorde rent avloppet undet badkaret i badrummet. gjorde rent toaletten (inuti och utanpå). gjorde rent badkaret och handfatet. putsade speglarna i badrummet och hallen. putsade kaklet i badrummet. plockade undan tvätt som var torr och slängde i en ny maskin tvätt. röjde lite på andreas datorbord. Bäddade sängen och gjorde fint i eltons säng.


Sen följde jag med Ida, Martin och Arvid på Mio och valde ny soffa till deras nya lägenhet. Mkt fin soffa =) Jag blev lite kär i skyltexemplaret. Som belöning fick jag en Mcfeast och ett till myr-plagg från lindex ;) När jag kom hem var jag så matt att jag trodde jag skulle svimma. vet inte om det var för att jag inte är helt frisk ännu eller för att jag helt enkelt hade överansträngt mig. Nu ska jag fixa mat tills mannen kommer hem och mysa med min lilla baby.

So long..

Av Nina - 10 april 2008 21:45

 


Tack syster. Love you.

H.

Av Nina - 10 april 2008 21:37


Jag minns henne exakt. Kan se hennes leende framför mig.

Kommer aldrig glömma.

Av Nina - 9 april 2008 09:38


...och jag kan snart återvända till det normala. Förhoppningsvis, inte värt att ta ut något i förskott. Då slipper jobbet ringa mig 2 timmar efter att jag skulle ha börjat och fråga vart jag är. Men då hade jag inte som vissa verkar vilja tro struntat i att komma då jag skulle jobba (för jag brukar ju så ofta göra det) utan faktiskt ringt och sjukanmält mig tidigare samma dag. Och sen är det jag som ligger hemma i feber som ska känna mig dum och ha dåligt samvete. 


Tänkte äta lite glass. Man ska ju göra det när man är sjuk har jag hört ;)

men det smakade bara konstigt, inte alls gott. Nä nu ska jag återgå till sängen och vila upp mig så stackars hunden kan få en liten promenad runt huset sen. Det är väl ungefär så långt jag orkar utan att det känns som att jag ska dö.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se