Alla inlägg under april 2008

Av Nina - 24 april 2008 10:13


Nu har vi varit på det efterlängtade 3D ultraljudet på Tittut i Stockholm. Var hur mäktigt och coolt som helst, något jag verkligen rekommenderar alla blivande mammor. Kommer nog göra det igen med nästa barn. Tony som gjorde undersökningen var hur rolig och duktig som helst, trots lite språksvårigheter. Det första han frågade oss var om vi ville veta könet och vi sa JA såklart och fick se könet på en gång. Hihi gick inte att ta miste, en liten kille ;) som mer än gärna visade upp sig. Tror aldrig jag sett Andreas gladare eller stoltare. Han sa sen att det var den bästa dagen i hans liv. Min älskling, det är väl något speciellt med att ge en kille en son... Han var så underbar mot mig resten av dagen och passade upp på mig och sa gulliga saker. Ringde stolt hem till sina föräldrar och berättade. När vi satt där i väntrummet kändes det nästan som att vi hade fått barnet redan, det var en speciell känsla. Vi fick med oss 135 bilder därifrån och hela undersökningen inspelad på DVD. Lätt värt dom dyra pengarna ;)


Nu längtar vi som bara den till den 1 augusti...

Kan inte sommaren gå snabbt iår?

ANNONS

...

Av Nina - 23 april 2008 22:53


Och ja det är en Ansgar ;)

ANNONS
Av Nina - 23 april 2008 09:26


Äntligen vet vi vem som gömmer sig i magen...
Av Nina - 21 april 2008 20:36


Tid har förlöpt, dagar har gått, månen har vandrat sin väg genom vitt och svart och grått. Jag har saknat ditt skratt, jag har saknat ditt hår,

jag har saknat att ringa ibland och berätta om hur det går.

Det har tidvis gått bra, tidvis har skakandet lagt sig.

Ibland har jag vaknat på morgon och gjort det jag ska.

 Men jag har saknat din hand, har saknat din röst.

 Ensamma dar har jag saknat ditt huvud mot mitt bröst.


* * *


Somliga dar tar jag in vad jag hör. Det går kvällar ibland när jag inte ens undrar vad du gör. Det är ibland som förut, ibland har jag känt att jag duger.

Jag har hämtat och samlat ihop nog med kraft att gå ut.

Jag ser dig fortsätta nu med varsamma kliv.

Jag ser dina drömmar sakta lossna från mitt liv.


* * *


Jag har saknat en vän. Jag har varit på krogar och barer, det har hänt att jag ljugit och sagt att jag måste gå hem. Jag har saknat din röst.

 Nu har du en ny...

Av Nina - 21 april 2008 09:58


Sov i Njurunda inatt. Det var ett tag sedan. I min gamla säng i mitt gamla rum. Igår hade vi grill premiär och dubbeldejt med sara o niklas. FF då mor o far är på finlandskryssning ;) korven... eller nej köttet menar jag (hihi) var gott. Sara gjorde världens godaste tzatsiki och mm ja det var så smarrigt :P Tyckte det var smidigt att sova här då tant doktor ändå håller till här ute. Måste dock vänta tills på onsdag innan jag får besöka henne. Aja, det får funka. Ska försöka ta hand om 3 golden och en russell idag, får se hur det går ;) tur att jag inte är ensam. fattar inte hur mamma klarar av att gå med alla samtidigt.Åååh vad jag längtar nu. Såg världens finaste lilla docka igår.

Och imorrn får vi (förhoppningsvis) veta. Som vi har väntat o längtat, trodde aldrig att den dagen skulle komma.


Du gör mig till världens lyckligaste.

Av Nina - 20 april 2008 12:42


Idag pratade jag med någon som jag inte pratat med på mycket länge. Dumt hur man bara förlorar kontakten sådär. Man har kännt varandra sen man var 4år sen ingenting. Men det var i alla fall kul att talas vid. Hoppas det blir fler gånger och att vi kanske tom kan träffas något! :)


Av Nina - 19 april 2008 16:29


Börjar bli lite enformiga inlägg nu. Men wtf, mitt liv är ganska enformigt för tillfället. Känner mig som en 87-årig tant som bara klagar.

Vore det inte för att det är 3 månader kvar skulle jag kunna tro att det är dags nu. Förbannade smärta. Får se vad doktorn säger på måndag. På tisdag blir det iallafall en dagstripp till stockholm och tittut. Hoppas jag pallar att gå annars får vi väl ta tunnelbanan till kliniken. Spännande :)


Tack alla ni som förgyller mitt liv!

Familj som ställer upp och vänner som bryr sig om.

Mina älsklingar som skulle göra allt för mig.

Avslutar med en bild på världens mysigaste gudson!Plötsligt har det gått upp för mig. Du är inte lycklig. Men det är inte mitt fel.

Av Nina - 18 april 2008 11:48


Blä på dig. Blä på er. Blä på min mage.

Blä på det mesta. Så det så.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se