Direktlänk till inlägg 28 april 2008

Mocca brown

Av Nina - 28 april 2008 14:25


Min mocka bruna skönhet. Beställd idag.

Äntligen slipper jag trasiga skit motorolan :)I en walkmantelefon förenas en digital musikspelare med mobiltelefonen. Förutom alla avancerade telefonfunktioner får du 3G och en 3,2-megapixelkamera. Det ingår ett minneskort på 2 GB med plats för upp till 1 800 låtar. Hör du något du gillar på radion, men känner inte igen låten? Ta snabbt reda på vem artisten är med TrackID. Det är något jag verkligen saknat :)

 
ANNONS
 
carro

carro

28 april 2008 14:33

Det var en fin mobil och det är väldigt praktiskt att kunna ha musik i moben. För vem orkar bära med sig både mobil och mp3. Ha en fortsatt bra dag!

http://www.carrobarrometer.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se