Direktlänk till inlägg 25 april 2008

Försäkringskassan

Av Nina - 25 april 2008 17:49


Lustigt hur en dag kan vända från så dålig till så bra. Blev uppringd av försäkringskassan som sa att min sjukskrivning hade gått igenom och att pengarna var på väg =) Hitills har jag bara bra erfarenheter av försäkringskassan, fattar inte vart dom fått sitt dåliga rykte ifrån. Okej dom ska alltid komplicera till allt och ha in hundra olika papper för varje ärende, men i slutändan funkar ju allt som det ska. Fast jag kanske har haft tur, vad vet jag.


Förra veckan då det fortfarande låg snö kvar på backen. Nu är våren här =)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se