Direktlänk till inlägg 24 april 2008

3D ultraljud på Tittutkliniken i Stockholm

Av Nina - 24 april 2008 10:13


Nu har vi varit på det efterlängtade 3D ultraljudet på Tittut i Stockholm. Var hur mäktigt och coolt som helst, något jag verkligen rekommenderar alla blivande mammor. Kommer nog göra det igen med nästa barn. Tony som gjorde undersökningen var hur rolig och duktig som helst, trots lite språksvårigheter. Det första han frågade oss var om vi ville veta könet och vi sa JA såklart och fick se könet på en gång. Hihi gick inte att ta miste, en liten kille ;) som mer än gärna visade upp sig. Tror aldrig jag sett Andreas gladare eller stoltare. Han sa sen att det var den bästa dagen i hans liv. Min älskling, det är väl något speciellt med att ge en kille en son... Han var så underbar mot mig resten av dagen och passade upp på mig och sa gulliga saker. Ringde stolt hem till sina föräldrar och berättade. När vi satt där i väntrummet kändes det nästan som att vi hade fått barnet redan, det var en speciell känsla. Vi fick med oss 135 bilder därifrån och hela undersökningen inspelad på DVD. Lätt värt dom dyra pengarna ;)


Nu längtar vi som bara den till den 1 augusti...

Kan inte sommaren gå snabbt iår?

 
ANNONS
 
Katja

Katja

24 april 2008 12:09

135 bilder? Undrar hur många de blir när han kommer ut? ;)

http://candygal.blogg.se

 
Stephanie

Stephanie

24 april 2008 17:20

Grattis, vist var det LIam det skulle bli om det var en kille?
Kram
Steffi

http://thedrennnanfam.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se