Direktlänk till inlägg 21 april 2008

Tidvis.

Av Nina - 21 april 2008 20:36


Tid har förlöpt, dagar har gått, månen har vandrat sin väg genom vitt och svart och grått. Jag har saknat ditt skratt, jag har saknat ditt hår,

jag har saknat att ringa ibland och berätta om hur det går.

Det har tidvis gått bra, tidvis har skakandet lagt sig.

Ibland har jag vaknat på morgon och gjort det jag ska.

 Men jag har saknat din hand, har saknat din röst.

 Ensamma dar har jag saknat ditt huvud mot mitt bröst.


* * *


Somliga dar tar jag in vad jag hör. Det går kvällar ibland när jag inte ens undrar vad du gör. Det är ibland som förut, ibland har jag känt att jag duger.

Jag har hämtat och samlat ihop nog med kraft att gå ut.

Jag ser dig fortsätta nu med varsamma kliv.

Jag ser dina drömmar sakta lossna från mitt liv.


* * *


Jag har saknat en vän. Jag har varit på krogar och barer, det har hänt att jag ljugit och sagt att jag måste gå hem. Jag har saknat din röst.

 Nu har du en ny...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se