Direktlänk till inlägg 21 april 2008

Grillpremiär och dockor

Av Nina - 21 april 2008 09:58


Sov i Njurunda inatt. Det var ett tag sedan. I min gamla säng i mitt gamla rum. Igår hade vi grill premiär och dubbeldejt med sara o niklas. FF då mor o far är på finlandskryssning ;) korven... eller nej köttet menar jag (hihi) var gott. Sara gjorde världens godaste tzatsiki och mm ja det var så smarrigt :P Tyckte det var smidigt att sova här då tant doktor ändå håller till här ute. Måste dock vänta tills på onsdag innan jag får besöka henne. Aja, det får funka. Ska försöka ta hand om 3 golden och en russell idag, får se hur det går ;) tur att jag inte är ensam. fattar inte hur mamma klarar av att gå med alla samtidigt.Åååh vad jag längtar nu. Såg världens finaste lilla docka igår.

Och imorrn får vi (förhoppningsvis) veta. Som vi har väntat o längtat, trodde aldrig att den dagen skulle komma.


Du gör mig till världens lyckligaste.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se