Direktlänk till inlägg 19 april 2008

Time goes by so slowely for those who wait...

Av Nina - 19 april 2008 16:29


Börjar bli lite enformiga inlägg nu. Men wtf, mitt liv är ganska enformigt för tillfället. Känner mig som en 87-årig tant som bara klagar.

Vore det inte för att det är 3 månader kvar skulle jag kunna tro att det är dags nu. Förbannade smärta. Får se vad doktorn säger på måndag. På tisdag blir det iallafall en dagstripp till stockholm och tittut. Hoppas jag pallar att gå annars får vi väl ta tunnelbanan till kliniken. Spännande :)


Tack alla ni som förgyller mitt liv!

Familj som ställer upp och vänner som bryr sig om.

Mina älsklingar som skulle göra allt för mig.

Avslutar med en bild på världens mysigaste gudson!Plötsligt har det gått upp för mig. Du är inte lycklig. Men det är inte mitt fel.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se