Direktlänk till inlägg 13 april 2008

R.I.P

Av Nina - 13 april 2008 20:35


Jag slår på Mew-156 och går in på aftonbladet. Samma låt som för 5 år sedan. Vet vad jag kommer mötas av men är ändå inte beredd. För 2 timmar sen dog det sista hoppet för ännu en familj, ännu en mor har förlorat sin dotter.  

Varför tar det aldrig slut? Ska man aldrig få glömma?

 
ANNONS
 
Ingen bild

ida

14 april 2008 08:28

Hur ska vi säkert kunna låta våra barn gå till skolan eller ens ut genom dörren? Usch, vad ska man säga, finns inte ord. Love you Hun

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se