Direktlänk till inlägg 13 april 2008

A mighty heart

Av Nina - 13 april 2008 19:51


 Ida tipsade mig om en film jag borde se häromdagen, a mighty heart. Det lustiga var att jag redan hade sett den, för bara några dagar sen. Men gulligt av henne att veta exakt vad jag skulle gilla. För jag gillade den. Eller gillade kanske är fel ord.. hmm jag uppskattade den (?). Iallafall en klart sevärd "based on a true story" film. Det borde nästan vara olagligt att inte se en sån film. 


Idag läste jag en recension av filmen på internet. Okej om man tycker att en film är dålig, att genren eller skådespeleriet inte faller en i smaken. Men när man uttalar sig och säger att "historien är tråkig och engagerande och inte berör nånstans" blir jag fan förbannad. Det här är ingen påhittad historia, det här är någonting som två stackars människor har varit med om. Kanske är jag partisk som gravid kvinna som är väl medveten om skräcken i att inte få tag på sin andra hälft. Skräcken som växer då timmarna går. Ilskan övergår i oro och tillslut vill man bara höra att han lever, det spelar ingen roll vad han har gjort eller vart han har varit, bara han lever.

Killen som skrev den där recensionen var garanterat en av alla dom som satt på ogrish och kollade på avrättningen för 6 år sen. Jag kommer ihåg det så väl men med en film blir känslorna så mkt starkare och jag blir äcklad och förbannad då jag tänker på dom som tittar på dom där filmerna. Nämner inga namn.   

 
ANNONS
 
Katja

Katja

13 april 2008 21:17

Jag tyckte också om den!

http://candygal.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se