Direktlänk till inlägg 11 april 2008

Detta gjorde jag idag innan mannen vaknade (okej han vaknade när jag kom till sovrummet) :

Av Nina - 11 april 2008 19:49Dammsugade och torkade golvet i hela lägenheten (81 kvm) plus alla fönsterbrädor och soffan. vattnade alla blommor. torkade skåpen och bänkarna i köket + gjorde rent spis och kyl & frys. gjorde rent avloppet undet badkaret i badrummet. gjorde rent toaletten (inuti och utanpå). gjorde rent badkaret och handfatet. putsade speglarna i badrummet och hallen. putsade kaklet i badrummet. plockade undan tvätt som var torr och slängde i en ny maskin tvätt. röjde lite på andreas datorbord. Bäddade sängen och gjorde fint i eltons säng.


Sen följde jag med Ida, Martin och Arvid på Mio och valde ny soffa till deras nya lägenhet. Mkt fin soffa =) Jag blev lite kär i skyltexemplaret. Som belöning fick jag en Mcfeast och ett till myr-plagg från lindex ;) När jag kom hem var jag så matt att jag trodde jag skulle svimma. vet inte om det var för att jag inte är helt frisk ännu eller för att jag helt enkelt hade överansträngt mig. Nu ska jag fixa mat tills mannen kommer hem och mysa med min lilla baby.

So long..

 
ANNONS
 
Katja

Katja

12 april 2008 20:11

Ja jäklar. kom o städa hos mig å ;)

http://candygal.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se