Direktlänk till inlägg 9 april 2008

Nu börjar det ge med sig...

Av Nina - 9 april 2008 09:38


...och jag kan snart återvända till det normala. Förhoppningsvis, inte värt att ta ut något i förskott. Då slipper jobbet ringa mig 2 timmar efter att jag skulle ha börjat och fråga vart jag är. Men då hade jag inte som vissa verkar vilja tro struntat i att komma då jag skulle jobba (för jag brukar ju så ofta göra det) utan faktiskt ringt och sjukanmält mig tidigare samma dag. Och sen är det jag som ligger hemma i feber som ska känna mig dum och ha dåligt samvete. 


Tänkte äta lite glass. Man ska ju göra det när man är sjuk har jag hört ;)

men det smakade bara konstigt, inte alls gott. Nä nu ska jag återgå till sängen och vila upp mig så stackars hunden kan få en liten promenad runt huset sen. Det är väl ungefär så långt jag orkar utan att det känns som att jag ska dö.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se