Direktlänk till inlägg 7 april 2008

Sjuk

Av Nina - 7 april 2008 10:26


Okej om det var någon som tvekade så suger det att vara sjuk.


Förkyld. Ont i halsen. Ont i kroppen. Ont i huvudet. Känns som att man ska brinna upp. Jobbigt att vara uppe på benen men lika jobbigt att ligga stilla i sängen och inte kunna andas och svettas ihjäl. Ingen riktig matlust men samtidigt finns det inget annat man kan göra än att äta. Ensam hemma, ingen som passar upp och bryr sig om, ja förutom elton då som mer än gärna spenderar dagarna i sängen med mig. Lägg till en mage som är i vägen för det mesta och gör allt extra tungt och jobbigt så har du min dag.

Nä det här var för jobbigt, sängen kallar.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se