Direktlänk till inlägg 6 april 2008

Innelistan i Medelpad

Av Nina - 6 april 2008 16:58


Vilka är hetast i Medelpad?
Vilka snackas det mest om?
Vilka borde vi snacka mer om?Dagbladets kultur- och nöjesredaktör Björn Brånfelt listar de som förtjänar det och min syster är på 4e plats (fast med felstavat efternamn).


4) Sara Eriksson (Ersson) och Stina Altin, Sundsvall.
De två eleverna på NTI-gymnasiet har varit på studiebesök i i koncentrationslägret i Auschwitz och skrivit boken ”Dödens kammare” om upplevelsen. Intäkterna skänker de till ett barnhem i Lettland.Haha dom kom före takida som kom på 5e plats ;) Bra jobbat sis!
http://www.dagbladet.nu/artikel.php?id=383111&avdelning_1=105&avdelning_2=1&sokdatum=

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sara

6 april 2008 20:33

Och så slog jag ut henrik zetterberg också :D så säg till om du vill ha en autograf ;)

 
Katja

Katja

10 april 2008 09:52

duktig syster! :)

http://candygal.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se