Direktlänk till inlägg 2 april 2008

~ det gör ont att veta men lika ont att undra ~

Av Nina - 2 april 2008 14:10


Mitt nya liv.


Dagens höjdpunkt är att sova. Sova på natten, sova på förmiddan, sova på eftermiddan och sova på kvällen. Strax efter kommer att äta och att mysa i sängen med baby och se på Gilmore Girls boxar. Igår då jag sett färdigt säsong 3 som jag lånat av Linda var jag tvungen att åka ner på Hemmakväll och hyra säsong 4 för 50 spänn. Orkade inte vänta på fortsättningen. Ändå ett överkomligt pris för en hel DVD-box som man får ha en hel vecka. Iaf billigare än att beställa den på cdon för 249kr ;)


Annars är det fortfarande Lifehouse-Broken som spelas varm. Och Håkan Hellströms nya, kommer inte ihåg namnet.


Intressantare än så blir det inte. Tyvärr.

Nu ska jag hämta love från jobbet och åka ner på jobbet och hämta massa papper som jag måste skicka in till försäkringskassan. Suck dessa papper alltså. Fast ger dom mig pengar så fine, får väl fylla i hundranittioelva papper då.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sara

2 april 2008 19:00

För en lång lång tid heter hellströms låt ;)

 
Ingen bild

cow

3 april 2008 04:29

men äru stöööörd , jag har ju alla du hade juh kunnat ringt!!

 
Ingen bild

Carro

14 april 2008 14:35

Åh, jag älskar Gilmore Girls. Visste du att hon Rory egentligen har spanska som modersmål? Det tycker jag är coooolt. Hoho!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se