Alla inlägg under mars 2008

Av Nina - 18 mars 2008 15:07


Jag har nån slags katarr (=stackars mig). Den kommer troligen från stress och gör att jag får kraftiga sammandragningar och blödningar och kan i det långa loppet leda till att bebben föds för tidigt. Så nu har läkaren ordinerat vila och medicin. Dyr medicin dessutom :S


Den glada nyheten är att lilla ostkroken mår bra.Dagens citat:

"Vi nöjer oss med tillfälliga studiebesök i vuxenvärlden, sen håller vi oss på gymnasienivå"ANNONS
Av Nina - 16 mars 2008 18:20


Det var längesen jag kände såhär. Det pirrig i magen och jag får gåshud på armarna när jag hör introt. Jag har sett det på Lost med Kate och Sawyer, på OC med Marissa och Ryan, på Greys med Meredith och Derek... och så idag på one tree hill. Säsong 5 är fan bra ändå.


~Lifehouse - Broken~

ANNONS
Av Nina - 14 mars 2008 22:12


 Det blir inte så mycket bättre än såhär. Och det här är långt ifrån perfekt.

Är det här vad vi har nöjt oss med? Jag trodde att detta skulle göra allting så mycket bättre men jag får nog lyssna på en vis kvinnas ord: "den som säger det till dig ljuger". Och visst är det kanske så. Ångesten har iallafall aldrig varit större.


Och på tal om något annat. DU är en idiot! Nu slipper jag iallafall låtsas gilla dig... Tack för allt, NOT :/


När inget annat muntrar upp har jag iallafall min lilla baby...


Av Nina - 11 mars 2008 20:58


3 dagar har gått sen i lördags. Ska man tro Elin är det som hände i lördags preskiberat nu men jag känner ändå att jag måste skriva något om konserten. För oj så bra det var! Låtlistan var bättre än i stockholm och man både såg bättre och behövde trängas mindre.

Två av mina bästa; socker och utan dina andetag var med. Tack Jocke för dom :) Sen var Lsd någon? bra som vanligt. En Jocke som oh la la la la:r och får med sig en hel publik är inte fy skam. Och ingenting hade som vanligt bäst ljusshow.

Av Nina - 7 mars 2008 23:04


Så blev jag heldepp igen. Humöret är som en berg o dalbana.

Jag kommer aldrig att få veta. Och du verkar inte ens bry dig, verkar inte vilja kämpa för att få veta. Sen hör och läser man hur lätt alla andra har det, hur folk får veta av en slump eller väljer att inte veta men har chansen om dom vill. Själv känner man sig ensammast i hela världen. Ingen som förstår vad man går igenom. Folk verkar tro att det bara är att ta reda på det om man vill.


I need a sign. Something to make me believe again.

Av Nina - 7 mars 2008 19:43


I Örnsköldsvik 6 mars byttes stoppa mig juni, berlin och utan dina andetag  ut till:


*Innan allting tar slut
*Kevlarsjäl
*Vinternoll 2I Västerås 29/2 byttes samma låtar ut till:


* Saker man ser

* Ansgar & Evelyne

* Vinternoll2Av Nina - 7 mars 2008 19:23


Vy från ett luftslott

 Max 500

 Socker

 Revolt III

 Palace & Main

 *Stoppa mig juni (lilla ego)

 Columbus

 Lsd någon?

 Romeo återvänder

 Generation ex

 Den döda vinkeln

 Musik non stop

 Kärleken väntar

 Ingenting

 Om du var här

 Dom andra

 *Utan dina andetag

 *Berlin

 747

 Mannen i den vita hatten (16 år senare)


(från eskilstuna 28 feb)

Av Nina - 6 mars 2008 22:14


Nyss hemkommen från hockey. Timrå vann över Brynäs med 4-1. Bra skit.

Nu väntar jag på senaste Lost som tickar på nere i högra hörnet. Är helt inne i det nu, Lost för hela slanten. Annars har inte mycket hänt på sistone. Lite jobb, lite hundpromenader, lite fint väder, lite shopping, några dejter och två doktorbesök.


Avslutar med några bilder från Paris.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se