Direktlänk till inlägg 28 mars 2008

Dagdrömmer på kvällskvisten...

Av Nina - 28 mars 2008 20:31


Kollar runt på ikeas hemsida. Kollar in mitt Tidaholm kök för 28 000, kommer till Leksvik serien och drömmer om ett tredje rum. Tittar lite på hemnet. Funderar om tredje våningen utan hiss är dumt. Konstigt, hiss verkar knappt finnas i några hus i sundsvall. Funderar på hur det vore att bo så billigt. Letar lite på blocket efter volvon som vi ska provköra imorrn. Verkar så bra, hoppas att vi inte blir besvikna som med ford mondeon. Lyssnar på lite nytt Håkan Hellström som syrran tvingat på mig men som är helt okej, längtar till gotland och sommaren. Det ska bli den bästa sommaren. Haha eller ska jag säga den feta sommaren ;) Jag ska hålla ut tills den 3e augusti om jag så ska föda på Winnerbäck konserten, haha.


Ja kort och gott. Idag känns allt hoppfullt. Eller vad säger du love?


 

 

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Marika

1 april 2008 19:19

Tjoho!! Såg dig nog på stan :) Hitta du nått då?

 
Marika

Marika

2 april 2008 07:02

jag stod utanför åhléns och väntade på sandra, min fikakompis :) jobbar du nu eller är du ledig?

http://marikah.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se