Direktlänk till inlägg 27 mars 2008

Tasted, tasted love so sweet.

Av Nina - 27 mars 2008 11:02


Så sitter man här igen, med Lifehouse i bakgrunden. Känner mig lite lugnare idag. Väntar på mamma som ska hämta mig och baby jr och ta med oss till invigning i Birsta City. Spännande värre ;) Funderar hur jag ska lyckas få med mamma på att äta en mcfeast när vi ändå är där, hihi. Jag skulle kunna skriva ett helt blogginlägg om bara mcfeast, så frälst är jag. Tvingade tom Andreas att åka och köpa en till mig innan hans jobb i söndags. Haha men det är min rättighet nu när man äter för två (skönt att man har ngt att skylla på).


Jag visste inte hur mkt jag hade saknat dig förrän jag såg dig.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se