Direktlänk till inlägg 23 mars 2008

Och jag vill inte längre vara med...

Av Nina - 23 mars 2008 22:02


Varje liten dröm jag har hoppar du på och trampar sönder.

Motarbetar allt jag säger, gör allt för att bryta ner. Och det är för sent att dra sig ur. Istället sitter man här med sina drömmar. Och du undrar hur ditt liv ser ut. Hur det kunde ha blivit.

 
ANNONS
 
Hanna =)

Hanna =)

23 mars 2008 22:14

Fin text

http://hannaekelund.blogg.se

 
Ingen bild

Marika

27 mars 2008 07:01

Jo jag trivs jättebra på nya jobbet! Fast just nu går jag i skola där, fondskola :) När är det dags för den lille då? Och grattis igen :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se