Direktlänk till inlägg 22 mars 2008

Glad Påsk och sånt skit.

Av Nina - 22 mars 2008 13:08


Haha ni skulle se oss nu. Inträngda i mitt gamla rum (för övrigt husets minsta rum bortsett från badrummet och tvättstugan). Alla med varsinn dator. Jag, sara och elton i sängen med varsinn laptop. Simba på golvet. Mor och far vid den stationära datorn vid skrivbordet. Mamma bestämmer musiken. Tur för oss andra att hon har bra musiksmak (för det mesta) så i bakgrunden sjunger Jocke om en oändlig kontinent.


Påskafton. Har fått ett sånt där jätteägg av mor och far med blandade godsaker :P Stackars baby jobbar men han har en fin present att hämta sen ikväll när han slutat. Klockan 4 blir det påskmiddag med farmor.


Annars har jag nyss slutat med medicinen, är sjukskriven veckan ut och kommer sen vara sjukskriven 50% i minst 6 veckor. Ja bara försäkringskassan godkänner det förstås. Sen är maj månad nästan slut och jag säger adjö för mig! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se