Direktlänk till inlägg 20 mars 2008

All we are, we are.

Av Nina - 20 mars 2008 09:11


Idag är det visst skärtorsdag. Som om det skulle vara nån speciell dag. Affärerna stänger tidigare och folk går hem tidigare från jobbet. That's it.

Själv ska jag vara hos doktorn i Njurunda om cirkus 45 minuter, ska snart börja bege mig. Det är då min framtid kommer avgöras. Känns lite nervöst faktiskt. Äh bara det är en trevlig doktor är jag nöjd. Börjar bli riktigt less på surkärringarna inom vården.Annars är jag mycket nöjd med mitt nya hår. Tack för tionde gången Emilie :) Pics kommer förhoppningsvis sen ikväll.I'm falling apart, I'm barely breathing
With a broken heart that's still beating
In the pain there is healing
In your name I find meaning
So I'm holding on, I'm barely holding on to you

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se