Direktlänk till inlägg 18 mars 2008

i'm barely holding on to you...

Av Nina - 18 mars 2008 15:07


Jag har nån slags katarr (=stackars mig). Den kommer troligen från stress och gör att jag får kraftiga sammandragningar och blödningar och kan i det långa loppet leda till att bebben föds för tidigt. Så nu har läkaren ordinerat vila och medicin. Dyr medicin dessutom :S


Den glada nyheten är att lilla ostkroken mår bra.Dagens citat:

"Vi nöjer oss med tillfälliga studiebesök i vuxenvärlden, sen håller vi oss på gymnasienivå" 
ANNONS
 
Katja

Katja

18 mars 2008 21:40

Nina du ska ju ta det lugnt! :)

http://candygal.blogg.se

 
Katja

Katja

19 mars 2008 09:08

Jaa, jag vet! Jag har ju också köpt en ny vårjacka. Dumma snö!

http://candygal.blogg.se

 
Marika

Marika

19 mars 2008 20:25

Hej!! Grattis, läste nyss om en ostkrok! ;) Hur är det annars?

http://marikah.blogg.se

 
Ingen bild

Pat

21 mars 2008 17:15

Är du sjukskriven nu? :( Det var en ny tjej idag som frågade om du och Carro Larsson var systrar eftersom ni såg så lika ut. Fan vad jag skrattade. :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se