Direktlänk till inlägg 11 mars 2008

Vi ska alla en gång dö.

Av Nina - 11 mars 2008 20:58


3 dagar har gått sen i lördags. Ska man tro Elin är det som hände i lördags preskiberat nu men jag känner ändå att jag måste skriva något om konserten. För oj så bra det var! Låtlistan var bättre än i stockholm och man både såg bättre och behövde trängas mindre.

Två av mina bästa; socker och utan dina andetag var med. Tack Jocke för dom :) Sen var Lsd någon? bra som vanligt. En Jocke som oh la la la la:r och får med sig en hel publik är inte fy skam. Och ingenting hade som vanligt bäst ljusshow.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se