Direktlänk till inlägg 7 mars 2008

Bang bang my baby shot me down.

Av Nina - 7 mars 2008 23:04


Så blev jag heldepp igen. Humöret är som en berg o dalbana.

Jag kommer aldrig att få veta. Och du verkar inte ens bry dig, verkar inte vilja kämpa för att få veta. Sen hör och läser man hur lätt alla andra har det, hur folk får veta av en slump eller väljer att inte veta men har chansen om dom vill. Själv känner man sig ensammast i hela världen. Ingen som förstår vad man går igenom. Folk verkar tro att det bara är att ta reda på det om man vill.


I need a sign. Something to make me believe again.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se