Alla inlägg under februari 2008

Av Nina - 3 februari 2008 19:12

På "mareld" hinner jag från jobbet hem när det är lite trafik. Med andra ord tar det 6,50 minuter. Lite onödigt vetande. Så roligt har jag liksom.


Jobbet muntrade upp. Emilie kan göra hårförlängning nu.

Hoppas verkligen att hon kan göra det på mig =) det är ju min högsta dröm ;)

ANNONS
Av Nina - 3 februari 2008 18:51


Blev väckt av den här annonsen i fejset. Haha men så fort jag läste den förgyllde den min morgon. Haha den är så rolig; "men du får stå flera gånger", haha så snällt att man får stå flera ggr. Svenska när den är som bäst.

Men jag var ändå någorlunda positivt inställd när jag åkte dit. MEN SEN. Grr vad arg jag blir när jag tänker på det. Vi beställde våra 2 skrovmål och jag ville ha mitt utan ost (som alltid eftersom jag har kommit fram till att ost på hamburgare är äckligt). Men vad säger han då (!) om inte, hör och fasa, att jag inte kan få utan ost när dom har specialerbjudande, det skulle ta för lång tid. Ja för att ta bort osten på hamburgaren tar ju så himla lång tid. Det är ju dessutom inget man kan ta bort själv heller som en tomat eller liknande. Sen var det bara ett par bakom oss i kön, inget jätterusch direkt. Både jag och baby gav oss inte i första taget utan fortsatte envisas utan resultat. Service in my ass. Nä aldrig mer Big Boy, förutom att det var otrevligt var det dessutom äckligt! 

ANNONS
Av Nina - 3 februari 2008 09:43


Ny natt, ny dröm. Blir så förbannad på mig själv då jag vaknar och har drömt sådär. Okej man kan kanske inte riktigt styra vad man drömmer, men lite. Idag väljer jag att skylla allt på sex and the city avsnittet jag såg igår innan jag somnade. När allt känns jobbigt och tårarna är fler än skratten är det väl allmänt lättare att fly någon annanstans i sina drömmar, till "vad som kunde ha varit" landet. Mitt favoritgömställe.


Jag trodde aldrig att det skulle vara så svårt, att jag skulle må så dåligt och känna så stor oro. Ska jag vänta en månad till på att få lite svar?

Nu får det gärna bli vår ute snart. Allt känns så mycket lättare då det är vår och soligt ute. Då ska nya sneakers på och iPod i för då ska jag promma som aldrig förr. Eller ja om jag kommer kunna röra mig då förstås ;)

Nä nu känner jag mig bitter. Men jag är ju åtminstone inte offentligt bitter som sara, bara smygbitter och det får man vara har jag hört.

Av Nina - 1 februari 2008 08:39


Vaknade av världens hemskaste dröm. Drömde att allt var över. Det kändes så verkligt, gjorde så ont. Det är ofta sådana drömmer nu för tiden.

Men snart ny vecka och sedan inte långt till ny månad.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se