Alla inlägg under februari 2008

Av Nina - 16 februari 2008 08:48


Snart smäller det! Sista dagen på min 5-dagars. Sen får jag en dags välförtjänt ledighet innan det är dags för ytterligare 4 jobbdagar. Sen bär det av. To Paris. Innan det ska jag hinna med att fira min födelsedag, måla färdigt i lägenheten, växla pengar, fixa biljetter och packa inför resan. Men det ska väl gå. Räkna inte med att se skymten av mig innan jag åker iallafall. Mitt sociala liv försvinner sakta men säkert.


Tänk! Om en vecka strosar jag på champs elysseé med en starbucks mugg i ena handen och the love of my life i andra. Det slår det mesta när man tänker efter. Förhoppningsvis ger det mig ork och inspiration att orka med ännu en dag.

ANNONS
Av Nina - 14 februari 2008 12:09


Hoppas att lite pizza och Vänner får mig på bättre humör. Vem kom på alla hjärtans dag? Det måste vara världens mest deprimerande dag. De sju senaste åren har jag haft "någon" men inte fan har jag varit lyckligare för det.


Nä nu väntar pizzan. Om fyra timmar blir det jobb.

Kan du komma på något bättre sätt att "fira" alla hjärtans dag på...?

ANNONS
Av Nina - 11 februari 2008 15:21


Ibland är det som jag inte finns...Av Nina - 10 februari 2008 20:50


Såg sista avsnittet av sex and the city. An american girl in paris (part deux).

Gillar låten dom spelar då Carrie springer från museet till sin fest. Efter mycket sökande lyckades jag hitta den. Tillslut. Fransk hiphop när den är som bäst ;) Introt är magnifique, resten kan man ju strunta i att lyssna på.


Såg som sagt Titanic igår kväll. För första gången på väääldigt länge och för andra gången någonsin. Det är en sorglig film (om ni inte märkt det). Lång och sorglig. Passar mig perfekt. Fick tom baby att se den med mig utan att behöva tjata. Sen var han världens gulligaste och la mig till sängs efteråt. Kanske är det hormonerna (vi skyller på dom) men den var mycket sorgligare den här gången. Det kan ju också vara så att jag var så ung förra gången att jag inte fattade. Verklighetsbaserade filmer är grejen nu.

 


Nu funderar jag på att se nån annan sorglig film som får igång tårkanalerna. Kanske city of angels. Då får man lite bra musik också. Iris och Angel.

Av Nina - 10 februari 2008 11:39


Jag som trodde jag mådde bättre igår.

Men strax efter jag skrev förra inlägget spydde jag. 4ggr.

Ursäkta detaljerna men jag spyr ALDRIG.

om det inte blivit lite för mycket tequila vill säga;) Men tro mig (!) igår var det inte tequilan...


Av Nina - 9 februari 2008 14:15


Har lite dåligt samvete för att jag inte klarade av att jobba färdigt mitt pass idag. Sorry P. Tack gode Gud för jokrar som ställer upp. Som kompensation ska jag slåss för Ansgar :)

Sjukvård på en lördag kan man tydligen glömma om man inte har lust att åka in på akuten och bråka och vänta. Nä jag får vänta tills på måndag och sikta in mig på vårdcentralen då. Tur att jag är ledig fram till dess iaf.

Det gör ont i bröstet när jag sitter upp, men det gör ännu ondare när jag ligger eller står så what to do? Dessutom är jag sjukt hungrig men fick knappt i mig något av max lunchen. Fy skäms på mig. Jag har förvandlats till en vek sjukling som inte klarar av något.


Synd att man inte kan se på Oprah idag. Annars är det min nya favorit.

Först såg jag ett intressant avsnitt med Jenny McCarthy om autism, sen hade hon lyckats få dit folkskygga Sean Penn (min älskling) och igår var Celine Dion där. Jag och A tittade på det tillsammans och myste i sängen innan jag skulle iväg och jobba. Funderade länge på vem som skulle kunna matcha henne men kom fram till att det inte finns någon. Både Whitney H och Mariah C är ju ganska borta ur leken. Till min stora lycka visar dom Titanic på teve ikväll. Den ska jag se. Bara för att jag inte sett den sen jag såg den på bio. Blev taggad av My heart will go on igår. Men först ska jag tycka lite mer synd om mig själv och alla stackare i min närhet.

Av Nina - 4 februari 2008 21:01


Dagens bästaste. Nu har jag sålt min gamla gröna 4gb och kunde införskaffa min rosa dröm på 8gb. Har haft den i väskan hela eftermiddagen och bara längtat tills klockan skulle slå 19.30 och jag fick åka hem. Nu håller jag på och synkroniserar den. Verkar ta lite tid, det gör väl det när dom är ny. Det var ju så längesen sist att man har glömt bort. Nu ska den ju in med bilder och allt. 1877 st för att vara exakt. Puh. Men den är ännu finare i verkligheten min love!!Av Nina - 4 februari 2008 11:24


På Greys är code black inte ett bra tecken. Då sprängs en människa i småbitar. Men på Sundsvalls sjukhus är jag en kod svart. Betyder det att jag eller någon på sjukhuset kommer sprängas snart? Jag har iallafall kommit till det stadiet att jag tycker det är ganska trevligt på sjukhuset. Det luktar för det mesta gott från restaurangen och det går runt massa doktorer och sköterskor i korridorerna med fina sjukhuskläder. Haha jag håller nog på att bli knäpp eller bara stammis på sjukhuset.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se