Direktlänk till inlägg 26 februari 2008

home sweet home.

Av Nina - 26 februari 2008 09:48


Så var man hemma. Borta bra men hemma bäst. Bortsett från att det inte känns så härligt som det brukar kännas när man varit borta ett tag. Paris var underbart, skulle ha behövt minst en dag till för att strosa runt och hinna shoppa lite. Det här måste vara första gången jag kommer hem från en resa med pengar kvar. Första dagen i Paris var ganska kall och blåsig, inte det ultimata för min förkylning. Var rädd att jag skulle bli riktigt sjuk där ett tag men jag verkar ha klarat mig. Sen dag nummer två (MIN FÖDELSEDAG BTW) var det vår ute. Soligt och fint, helt underbar dag. Hade världens mysigaste picknick i solen på en parkbänk utanför Notre Dame och efter en 3 rätters födelsedagsmiddag på champs elyssée avslutade jag min födelsedag på 300 meters höjd högst upp i eiffeltornet. Kommer vara en födelsedag att minnas på mer än ett sätt ;)


Men nu är jag alltså hemma igen. Ingen mer merci, ingen baguette till frukost, ingen tunnelbana att skynda sig till, ingen sevärdhet man måste hinna med. Känns lite trist även om vi hann med typ allt där nere. Nu ska man måsta gå här hemma och vara orolig. Fundera på vad du menar, vad jag nu kan ha gjort för fel, om jag ens har gjort något.


Au Revoir!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Elin Norberg

26 februari 2008 20:46

Grattis i efterskott!

 
Katja

Katja

27 februari 2008 09:36

låter som om du haft superhärlig :)

http://candygal.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se