Direktlänk till inlägg 19 februari 2008

Här kommer ett positivt...

Av Nina - 19 februari 2008 21:09


Känner att det kanske är dags. Får frågor lite titt som tätt från folk om jag menar dom när jag bittrar på i min blogg. Till de allra flesta kan jag säga NEJ men såklart finns det ett JA där nånstans i mängden också.


Det har varit två halvjobbiga dagar på jobbet nu. Ändå har den blivit en del skratt och tiden har flytit på bra. Jag tror jag kommer sakna det ändå till sommarn när jag kommer gå och dra fötterna efter mig (läs släpa). Eller jag kommer nog sakna vissa personer som det är extra roligt att jobba med. Så nu har jag sagt det så dom som vill ta åt sig, varsågod :)


Nu ska jag ladda för ännu en kväll med Lost. Ska upp tidigt imorrn, inte för att jobba utan för att förbereda mitt födelsedagsfirande som går av stapeln kl 12. Sen blir det lite jobb på eftermiddagen och förhoppningsvis får jag med mig Gilmore Girls säsong 1 därifrån så jag har något att fördriva kvällarna med ;) Riktigt gulligt av Linda som frågade om jag ville låna den.


Gnatt

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lina

19 februari 2008 22:02

Lite besviken att man inte fått någon inbjudan :P Hoppas du får det bra i paris! kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se