Direktlänk till inlägg 16 februari 2008

Du får hela jävla jag...

Av Nina - 16 februari 2008 21:16


Jag har en ny kärlek. En stor svart kärlek. Mums :P

Fattar inte hur jag har kunnat klara mig utan den så länge.


Haha nu ringde precis Anders. Ganska roligt faktiskt. Försök föra en konversation med två fyllskallar i varsitt öra. Snacka om missförstånd. Anders frågar mig varför jag var sur när han var på max förut idag. Andreas som gör sig iordning för krogen börjar skrika och fråga vem jag pratar med och att jag ska hälsa. Anders tror att Andreas är sur på honom och att det är därför han skriker. Båda är fulla och skrikiga. Sen när jag lägger på frågar Andreas om Anders är sur på honom. Haha vet inte om jag ska skratta eller gråta. Det går inte att föra vettiga konversationer med fulla människor. På nåt sätt har dom fått samtalet att handla om dem och att de är sura på varann. Fyllskallar! Tacka vet jag Elton, han vill alltid mysa hemma med matte... 
ANNONS
 
Ingen bild

Elin Norberg

17 februari 2008 21:54

HAHA, även att jag skrattade åt det där.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se