Direktlänk till inlägg 16 februari 2008

Saturday morning!!

Av Nina - 16 februari 2008 08:48


Snart smäller det! Sista dagen på min 5-dagars. Sen får jag en dags välförtjänt ledighet innan det är dags för ytterligare 4 jobbdagar. Sen bär det av. To Paris. Innan det ska jag hinna med att fira min födelsedag, måla färdigt i lägenheten, växla pengar, fixa biljetter och packa inför resan. Men det ska väl gå. Räkna inte med att se skymten av mig innan jag åker iallafall. Mitt sociala liv försvinner sakta men säkert.


Tänk! Om en vecka strosar jag på champs elysseé med en starbucks mugg i ena handen och the love of my life i andra. Det slår det mesta när man tänker efter. Förhoppningsvis ger det mig ork och inspiration att orka med ännu en dag.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se