Direktlänk till inlägg 10 februari 2008

La Belle et le Bad Boy

Av Nina - 10 februari 2008 20:50


Såg sista avsnittet av sex and the city. An american girl in paris (part deux).

Gillar låten dom spelar då Carrie springer från museet till sin fest. Efter mycket sökande lyckades jag hitta den. Tillslut. Fransk hiphop när den är som bäst ;) Introt är magnifique, resten kan man ju strunta i att lyssna på.


Såg som sagt Titanic igår kväll. För första gången på väääldigt länge och för andra gången någonsin. Det är en sorglig film (om ni inte märkt det). Lång och sorglig. Passar mig perfekt. Fick tom baby att se den med mig utan att behöva tjata. Sen var han världens gulligaste och la mig till sängs efteråt. Kanske är det hormonerna (vi skyller på dom) men den var mycket sorgligare den här gången. Det kan ju också vara så att jag var så ung förra gången att jag inte fattade. Verklighetsbaserade filmer är grejen nu.

 


Nu funderar jag på att se nån annan sorglig film som får igång tårkanalerna. Kanske city of angels. Då får man lite bra musik också. Iris och Angel.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Elin Norberg

11 februari 2008 04:31

Ja, den låten är bra :D Den måste du skicka till mig någon gång!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se