Direktlänk till inlägg 9 februari 2008

It's All Coming Back To Me Now

Av Nina - 9 februari 2008 14:15


Har lite dåligt samvete för att jag inte klarade av att jobba färdigt mitt pass idag. Sorry P. Tack gode Gud för jokrar som ställer upp. Som kompensation ska jag slåss för Ansgar :)

Sjukvård på en lördag kan man tydligen glömma om man inte har lust att åka in på akuten och bråka och vänta. Nä jag får vänta tills på måndag och sikta in mig på vårdcentralen då. Tur att jag är ledig fram till dess iaf.

Det gör ont i bröstet när jag sitter upp, men det gör ännu ondare när jag ligger eller står så what to do? Dessutom är jag sjukt hungrig men fick knappt i mig något av max lunchen. Fy skäms på mig. Jag har förvandlats till en vek sjukling som inte klarar av något.


Synd att man inte kan se på Oprah idag. Annars är det min nya favorit.

Först såg jag ett intressant avsnitt med Jenny McCarthy om autism, sen hade hon lyckats få dit folkskygga Sean Penn (min älskling) och igår var Celine Dion där. Jag och A tittade på det tillsammans och myste i sängen innan jag skulle iväg och jobba. Funderade länge på vem som skulle kunna matcha henne men kom fram till att det inte finns någon. Både Whitney H och Mariah C är ju ganska borta ur leken. Till min stora lycka visar dom Titanic på teve ikväll. Den ska jag se. Bara för att jag inte sett den sen jag såg den på bio. Blev taggad av My heart will go on igår. Men först ska jag tycka lite mer synd om mig själv och alla stackare i min närhet.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se