Direktlänk till inlägg 4 februari 2008

My Pink Love

Av Nina - 4 februari 2008 21:01


Dagens bästaste. Nu har jag sålt min gamla gröna 4gb och kunde införskaffa min rosa dröm på 8gb. Har haft den i väskan hela eftermiddagen och bara längtat tills klockan skulle slå 19.30 och jag fick åka hem. Nu håller jag på och synkroniserar den. Verkar ta lite tid, det gör väl det när dom är ny. Det var ju så längesen sist att man har glömt bort. Nu ska den ju in med bilder och allt. 1877 st för att vara exakt. Puh. Men den är ännu finare i verkligheten min love!! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se