Direktlänk till inlägg 3 februari 2008

Det snurrar i min skalle..

Av Nina - 3 februari 2008 18:51


Blev väckt av den här annonsen i fejset. Haha men så fort jag läste den förgyllde den min morgon. Haha den är så rolig; "men du får stå flera gånger", haha så snällt att man får stå flera ggr. Svenska när den är som bäst.

Men jag var ändå någorlunda positivt inställd när jag åkte dit. MEN SEN. Grr vad arg jag blir när jag tänker på det. Vi beställde våra 2 skrovmål och jag ville ha mitt utan ost (som alltid eftersom jag har kommit fram till att ost på hamburgare är äckligt). Men vad säger han då (!) om inte, hör och fasa, att jag inte kan få utan ost när dom har specialerbjudande, det skulle ta för lång tid. Ja för att ta bort osten på hamburgaren tar ju så himla lång tid. Det är ju dessutom inget man kan ta bort själv heller som en tomat eller liknande. Sen var det bara ett par bakom oss i kön, inget jätterusch direkt. Både jag och baby gav oss inte i första taget utan fortsatte envisas utan resultat. Service in my ass. Nä aldrig mer Big Boy, förutom att det var otrevligt var det dessutom äckligt! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se