Direktlänk till inlägg 3 februari 2008

I need som fine wine and you, you need to be nicer...

Av Nina - 3 februari 2008 09:43


Ny natt, ny dröm. Blir så förbannad på mig själv då jag vaknar och har drömt sådär. Okej man kan kanske inte riktigt styra vad man drömmer, men lite. Idag väljer jag att skylla allt på sex and the city avsnittet jag såg igår innan jag somnade. När allt känns jobbigt och tårarna är fler än skratten är det väl allmänt lättare att fly någon annanstans i sina drömmar, till "vad som kunde ha varit" landet. Mitt favoritgömställe.


Jag trodde aldrig att det skulle vara så svårt, att jag skulle må så dåligt och känna så stor oro. Ska jag vänta en månad till på att få lite svar?

Nu får det gärna bli vår ute snart. Allt känns så mycket lättare då det är vår och soligt ute. Då ska nya sneakers på och iPod i för då ska jag promma som aldrig förr. Eller ja om jag kommer kunna röra mig då förstås ;)

Nä nu känner jag mig bitter. Men jag är ju åtminstone inte offentligt bitter som sara, bara smygbitter och det får man vara har jag hört.

 
ANNONS
 
Ingen bild

pat

3 februari 2008 12:15

HAHAHA

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se