Alla inlägg under januari 2008

ANNONS
Av Nina - 12 januari 2008 20:24


Det franska kontraspionaget försöker identifiera de personer som tidigt i torsdags morse diskuterade terrorplaner mot Paris via kortvågsradio. Enligt tidningen Le Monde ska samtalet ha gällt ett eventuellt attentat mot Eiffeltornet, Frankrikes mest symbolladdade byggnad.

Hotet tas på allvar, inte minst som hotbilden mot Frankrike blivit allt mörkare den senaste tiden.


På julafton sköts fyra franska turister till döds i Mauretanien av vad som misstänks vara en salafistisk grupp - muslimska extremister som är knutna till terrornätverket al-Qaida. Två personer misstänkta för morden greps på fredagen i Guinea-Bissau, rapporterade nyhetsbyrån Reuters.


De fyra morden och uttalade hot mot franska intressen i Nordafrika har lett till att årets upplaga av Dakar-rallyt ställts in. Enligt fredagens Le Figaro ska dessutom fransk polis helt nyligen ha varit i Nordafrika för att aktivera antiterroristsamarbetet med kollegorna på andra sidan Medelhavet.


Sedan årsskiftet har dessutom flera hot mot Frankrike spridits via islamistiska internetsajter som är välkända hos polisen. Det rör sig enligt dagstidningarna Le Monde och Le Figaro om uppmaningar att få president Nicolas Sarkozy på fall och att få den franska ekonomin att haverera.


Taktiken uppges vara attentat mot både symboliskt och ekonomiskt viktiga platser som paradgatan Champs-Elysées och affärskvarteret La Défense strax utanför Paris. Hoten riktar sig även mot välkända personer, och Paris borgmästare Bertrand Delanoë ska vara en av de utpekade måltavlorna. Säkerheten runt borgmästaren har förstärkts.


Experter börjar därför dra paralleller till 1990-talets attentatsvåg, då bland annat åtta personer dog i ett attentat 1995 mot ett tåg på tunnelbanestationen Saint Michel i centrala Paris.


jag försöker inte tänka på det så mycket. om en och en halv månad ska vi ju dit. men om jag säger såhär; jag har ju varit med om terrorattentat och självmordsbombare förut, ingen höjdare :S  turkiet sommaren 2006 har satt sina spår...

ANNONS
Av Nina - 12 januari 2008 20:15


och jag kan inte komma över det. känns förjävla bittert.

som jag har sett fram emot det datumet länge nu. sen kommer det här.

snälla hoppas hoppas att det går vägen ändå. jag ska hålla emot så gått det går ;)


Nu ska jag äta kräm. Hellefors hallonkräm - så nära får ingen gå. hahahaha vad rolig jag var där ;)


Av Nina - 9 januari 2008 18:37

Vad har jag gjort på min lediga dag förutom spytt? Hmm.. slängt igång en tvättmaskin och hängt tvätt, kört igång en diskmaskin och plockat ut disken, varit på 3 promenader med hunden, lagat korvstroganoff och ris till middag. Det enda jag inte har hunnit/orka med är att dammsuga lägenheten. Det får bli en sak att skjuta upp tills imorrn. Innan jag ska till stan och birsta och shoppa begravningskläder med syster och farmor.


Som belöning för mitt duktiga jobb som hemmafru fick jag idag en present av baby. Fast jag varken fyller år eller har namnsdag :) Och det var kanske den bästa present jag kunde få just nu. En till DVD box till min samling!

Alias säsong 5. Nu är den serien komplett. Skönt. Nästa som ska införskaffas är One Tree Hill säsong 4.

Av Nina - 8 januari 2008 22:15


En gång i tiden ville jag ha en kille som sa att han skulle dö för mig.

Den naiva sidan av mig dog på morgonen den 7 september 2003.

Nu vill jag bara ha en kille som behandlar mig som jag förtjänar och håller sig vid liv. Tyvärr tog det ytterligare 3 år innan jag gjorde något åt saken.

Baby du kanske inte vet det men du har troligen räddat mitt liv!!Jag är livrädd att behöva se dig. trodde jag gjorde det förra veckan men som tur var spelade ögonen mig bara ett spratt. jag är glad att jag inte kände dig så jag slipper oroa mig över vad ett möte skulle innebära. att möta den andra är tillräckligt tufft, speciellt den där gången då han log mot mig. jag ville bara springa hem och gömma mig under sängen och gråta. Jag kommer ALDRIG glömma. Kanske är det anledningen till att jag inte längre tittar på polisserier. Jag är inte längre samma person.

Av Nina - 7 januari 2008 21:32

Åh vad less jag är på skvaller. Är det någon som undrar något så fråga istället. Jag får ändå veta vilka som pratat och vad dom sagt. Jag har också kontakter som nån sa..

Och falskt skvaller som nån bara sitter och hittar på och sprider runt kan man ju bli galen på.. haha har ni ingen fritid folk?


 och det här är kanske bland det roligaste jag någonsin har hört:

"_ _ _ _ är snyggast i njurunda, jag ska ligga med _ _ _ _ !!!!!!"

(tänk dig att det skriks ut från ett taxifönster och att personen ifråga samtidigt sitter och klappar händerna av förtjusning)

Av Nina - 7 januari 2008 12:11

åååh jag är så förbannad. förbannade jävla skitställe, att det ska va så jävla svårt. grrr grrr grrr. arg är jag. skulle kunna slå in pannbenet på nån, så irriterad är jag. dom som känner mig vet att pannbenet inte är något att skämta om ;)


förbannade jävla skit.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se