Alla inlägg under januari 2008

Av Nina - 23 januari 2008 11:02


Idag är dagen då jag ska slå tillbaka.

Fuck you!


Om en månad är jag i Paris och det slår det mesta...

ANNONS
ANNONS
Av Nina - 22 januari 2008 13:14


Skulle försöka vila, sova lite till. Har ju som bekant lite svårt att sova på nätterna. Vaknar runt 6-7 och då har jag sovit klart. Iofs blir det ju tidiga kvällar och en hel del eftermiddagssovande med. Men nu till problemet. Min hund. Han SNARKAR som en vuxen människa där inne så jag kan omöjligt sova. Egentligen kan jag inte sitta vid datorn speciellt länge heller för min rygg tar kål på mig. Lägger jag mig i soffan framför teven känner jag mig bara rastlös. Försöker jag göra något annat minsta lilla ansträngande känns det som om jag ska dö. Vilket dilemma. What to do, what to do?

Imorrn ska jag iallafall försöka mig på att jobba 4 timmar, får se hur det går.


Hatar att känna mig såhär vek.

Men nu är det ju faktiskt inte bara min hälsa vi pratar om så jag antar att jag får acceptera läget. Skulle aldrig förlåta mig själv annars.


Tack till dom som stöttar och hjälper mig.

Av Nina - 21 januari 2008 21:40


Sömn. Ingen sömn. Smärta. Hunger. Illamående. Rastlös. Orklös.


It makes no sense.

Welcome to my world.

Av Nina - 20 januari 2008 21:40


Okej jag måste få skryta (!) Jag har idag ätit min första hamburgare sen början av december. Det är stort. Då kan dom som verkligen känner mig fatta hur dåligt jag har mått på sistone. Men idag var en McFeast precis vad jag behövde :) Mums mums. Sen tog jag plusmeny och 2 dipper till det och lite glass med extra kolasås som efterrätt.


Har researchat lite inför Paris resan idag. Vi ska besöka katakomberna, massgravarna under paris som innehåller benrester från ca 6 miljoner människor. Känns lite läskigt men samtidigt som ett måste.

Samtidigt kom vi fram till att vi måste besöka Krakow nångång. Auschwitz och Birkenau (hur stavas det) är ett måste. Sen är jag himla sugen på Kroatien, det har jag varit länge nu. Det pratade t.o.m jag och Anders om på våran tid.


Greys var bra. Lite sorgligt. Dumma McDreamy.

Prison Break kändes lite deja vu, det börjar bli lite samma samma nu.

Gossip Girl var sådär feel-good så man sitter med ett fånigt leende på läpparna när man sett färdigt.


Hagnesta Hill är lugnt den bästa skivan.

Av Nina - 20 januari 2008 12:08


Åååh jag längtar sjukt mycket till paris. Det kommer bli mitt livs resa.

Världens vackraste stad. Kärlekens huvudstad. Mitt älskade Paris.


Är ni redo för sången om den stora kärleken?


Av Nina - 20 januari 2008 09:44


Så sitter man här igen. Det känns som en halv evighet sen man bloggade senast. Men de tre senaste dagarna har mitt liv bestått av sovande, illamående och en och annan begravning. Kanske inte det roligaste att varken skriva eller läsa om. Idag ska jag försöka kurera mig så jag kan pallra mitt stora arsel till jobbet imorgon. Det första jag ska göra är att fixa lite ny musik. Sen ska jag (eventuellt) titta ikapp mig på prison break, greys och gossip girl. Eller så tar jag tag i fotoalbumet och gör färdigt det sista i greklandalbumet. På tal om det så är panduro hobby min nya favoritaffär :) kul att det vi i min familj hållit på med i evigheter nu går under namnet scrapbooking. Men det är lite kul att det är så stort nu då det är lättare att få tag på grejer.


Nä nu ska jag ta tag i det där med musiken... hmm, skulle behöva min musik-guru här för lite inspiration. först på listan står iallafall min första travis skiva - 12 memories. Det verkar vara enda sättet att få tag på den där låten. sen ska jag leta reda på stop crying your heart out. men sen då?


Och jag skymtar för en stund,
ett litet leende hos dig.
Jag skymtar för en stund,
att jag står med dig i mina armar.
Du är min längtan.

Av Nina - 16 januari 2008 10:00


Varför är det alltid så att när jag har planerat något länge glömmer jag att be om ledigt från jobbet i tid. Himla klant man är. Hoppas det fixar sig ändå, eller det måste det lättare sagt. Men nu kommer jag fundera på det hela dagen. Jag som har tillräckligt mycket ångest över paris resan som det är.


Annars känns livet lite tråkigt just nu. Första begravningen på fredag och nästa fredagen efter. Mellan det ska man klämma in en massa jobbigt nattjobb, ett besök på vårdcentralen och 845 minuter one tree hill.

sen ska man orka kliva upp och äta mat varje dag också.


Jag behöver lite ny musik, en större hårddisk och iPod med mer än 4gb minne


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se