Alla inlägg under januari 2008

Av Nina - 26 januari 2008 20:10


Så sitter man här med hörlurarna, musiken på högsta volym och huvan på. Sur som bara den. Envis som få. Kanske lite av en idiot javisst men jag ger mig fan inte. Har jag rätt så har jag. Jag har tagit många dumma beslut i mitt liv, sagt många saker jag ångrar. Men vill jag ha något så ska jag ha det. Bortskämd, kanske. Van att få som jag vill, absolut. Får jag inte som jag vill blir jag surare än den suraste citronen. Det är inte för inget som jag har haft stämpeln BITCH i pannan i 3 år.


Hunden läser av mig så bra. Han står bakom mig och försvarar mig på ett lite läskigt sätt. Kommer någon i närheten av mig när jag är sur/arg/ledsen morrar han åt den personen och försvarar mig. Kanske är det inte mig han skyddar för detta är något han börjat med på sistone. Okej detta är kanske inget beteende att uppmuntra men jag måste erkänna att det känns bra när nån försvarar en till 110 procent. Men det är väl så dom funkar, hundarna. Tänk om männen kunde vara likadana.


Okej jag är egentligen ganska lyckligt lottad, jag vet. Men att vara neurotisk är ju halva nöjet med livet. Det kommer jag nog aldrig släppa taget om, hur lycklig jag än är. Jag måste få sura och skrika och bråka lite, för att sen kunna sitta och le för mig själv och tänka på hur fjantiga vi var.ANNONS
Av Nina - 26 januari 2008 09:52


Åååh tänk om man kunde få en sån här på Alla hjärtans dag ;)


ANNONS
Av Nina - 25 januari 2008 19:44


Which character are you most like?


 

YOU´RE IZZIE


 


A true romantic, you believe that love makes anything possible, even when everyone tells you otherwise. You often base decisions on your heart, not your head but you wouldn´t have it any other way, even when life keeps handing you disappointments.


http://abc.go.com/primetime/greysanatomy/quiz/greysdiagnosis/index


Av Nina - 24 januari 2008 17:54


Åk aldrig till Njurunda, det kan aldrig föra något gott med sig. Det gäller inte bara Elin utan ALLA! :)


För en stund idag tappade jag bort mig själv. Fick en glimt av hur mitt liv kunde ha sett ut. För så länge var det allt jag drömde om. Och du såg mig.

Jag såg hur du såg på mig. Men du kanske såg nån som inte var jag.

Jag ska inte bli den personen igen, som styrde hela mitt liv efter dig.

Trodde aldrig jag skulle se dig igen. Speciellt inte idag. Visste inte vad jag skulle säga eller göra, vart jag skulle ta vägen. Så var det över. Lika snabbt som det började. Jag ville bara att du skulle se mig.


Jag blir din skugga. Jag blir den du aldrig ser.

Låt mig bli din skugga.

Av Nina - 24 januari 2008 17:39


Okej ingen har väl missat att Heath Ledger är död. Jag är inte trög bara seg. Jag var inget jättefan men jag gillar flera av hans filmer och han var ju inte direkt ful att titta på. Sen gillar jag verkligen hans ex-fru. Eller dom som par. Såg dom på Oprah en gång. Dom var sådär gulliga och alldagliga (för att vara superkändisar).

Se bara på denna bild:Av Nina - 24 januari 2008 11:27


70 timmar. Hello soc-fall. Känner mig inte alls oerhört ouppskattad.


Jag vill inte längre. Mitt liv slås i spillror. Vi kommer inte klara det här.


Är det dags att sätta stopp nu?

Av Nina - 23 januari 2008 21:34


För en stund hade jag gett upp. Allt kändes hopplöst, den värsta dagen i mitt liv. Kanske är det det också det återstår att se. Jag var verkligen beredd att kasta in handduken och skita i allt.


Så kom S och nu känns allt bra igen.

Tack för att du lugnade mig.

Av Nina - 23 januari 2008 11:33


Ett måste inför varje parisresa är att se 3 filmer.

Da Vinci koden, Amelie från Montmartre och min och Idas egentillverkade.

Igår såg jag på Da Vinci koden. Min favorit konspirationsteori strax efter den att CIA låg bakom mordet på Olof Palme. Jag blir lika fängslad varje gång. Funderar på att läsa om boken också, den är bättre än filmen, som alltid.

Efter jag hade läst da Vinci koden förra gången fick jag fnatt och köpte alla böcker jag kunde komma över som skrev om samma ämne. Sen dess har dom mest stått i bokhyllan. Men nu har jag funnit inspiration på nytt. Nu ska jag fasiken läsa dom där böckerna. Sen kommer jag än en gång släpa med nån stackare runt halva paris i jakt på roslinjen och maria magdalenas sarkofag. Okej jag har redan varit i St Sulpice och Louvren. Jag har inspekterat Madonna on the rocks och Mona Lisa. Någon dag ska jag även fortsätta resan i da vincis fotspår i London. Stackars den som måste följa med mig dit ;)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se