Direktlänk till inlägg 31 januari 2008

Whatever gets you through today

Av Nina - 31 januari 2008 09:55


Mycket att se fram emot nu. Paris 23-25 februari, födelsedag i paris, 3e mars, Kent 8e mars, ny iPod, Gotland 23-30 juni, 1a augusti. Men sen kommer det vara några riktigt jobbiga dagar där emellan. For sure.

Och ingen av dom här sakerna får mig att "get through today" känns det som just nu... tror aldrig jag varit så opeppad på att jobba. Dessutom måste jag ta bussen till och från jobbet. Förjävligt alltså ;)

Jag skulle vilja fixa iordning här hemma, läsa mina böcker och bara sova sova sova.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nina - 7 maj 2008 20:49

  Lite less på bloggagratis (fy på mig) så jag har återgått till en gammal god vän, thepioneer.blogg.se     ...

Av Nina - 6 maj 2008 11:47

  Åååh det finns inget som muntrar upp som en helt färsk katalog som dimper ner i brevlådan =) Kan sitta i timmar och titta gång på gång och planera vad jag ska köpa. Speciellt roligt nu när jag kan köpa till nån annan än mig själv också = mer shoppi...

Av Nina - 5 maj 2008 21:26

  Ingen kan väl klandra en tjej för att hon drömmer...?

Av Nina - 5 maj 2008 13:05

  Hade jag kunnat göra ett fett ? där skulle jag ha gjort det.   Okej man kanske väljer själv att vara med och man väljer själv att svara på frågorna. Den som ger sig in i leken får leken tåla, fine. Men dom anhöriga som sitter där bredvid har knappa...

Av Nina - 5 maj 2008 10:16

  Jag hatar måndagar. Måndagar är veckans tråkigaste dag. Sen kommer nog torsdagar. Tisdagar är inte heller så roliga. När man tänker efter är det inte många dagar som är roliga bara av sig själv, förjävligt! När man fortf gick i skolan kunde man säg...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se